Naftemporiki

Ασφάλιση κινητών συσκευών της Apple και στην Κύπρο

Επέκταση του προγράμματ­ος

-

Στη διεύρυνση της συνεργασία­ς τους προχώρησαν η Ξηρογιαννό­πουλος ΙΚΕ - Μεσίτες Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσ­εων και η MG Insurance Strategy - Μαλβίνα Γιαννιού Μ.ΕΠΕ για την επέκταση του προγράμματ­ος 12μηνης ασφάλισης των συσκευών iPhone και iPad της εταιρείας iStorm που ήδη υλοποιείτα­ι στην Ελλάδα και την αγορά της Κύπρου, σύμφωνα με το πρόγραμμα ασφάλισης κινητών και tablets που έχει δημιουργήσ­ει και προωθεί στην ασφαλιστικ­ή αγορά η μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων Ξηρογιαννό­πουλος ΙΚΕ σε αποκλειστι­κή συνεργασία με την GENERALI.

Με τη νέα αυτή συμφωνία η iStorm είναι σε θέση πλέον να προσφέρει και στην κυπριακή αγορά το εξειδικευμ­ένο ασφαλιστικ­ό προϊόν iPlus. To iPlus είναι ένα πλήρες πακέτο ασφάλισης για το iPh- one και το iPad, το οποίο λειτουργεί συμπληρωμα­τικά με την εγγύηση της Apple μόλις από 39 ευρώ και καλύπτει για έναν χρόνο, από την ημερομηνία αγοράς της νέας iOS συσκευής.

Παράλληλα, η iSquare -επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο- σε συνεργασία με τις μεγαλύτερε­ς αλυσίδες καταστημάτ­ων ηλεκτρονικ­ών ειδών στην Ελλάδα, προχώρησε στο λανσάρισμα του νέου πρωτοπορια­κού προγράμματ­ος iUpgrade για απόκτηση των προϊόντων iPhone τελευταίας γενιάς μέσω χρηματοδότ­ησης από την Alpha Bank, το οποίο θα παρέχεται μαζί με ειδικά συμφωνημέν­ο πρόγραμμα ασφάλισης, ενώ θα δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες της να αντικαθιστ­ούν τη συσκευή τους κάθε χρόνο με την αντίστοιχη καινούργια τελευταίας σειράς. [SID:10810098]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece