Naftemporiki

Ημερίδα για τους Μεσίτες Ασφαλίσεων

-

Ημερίδα για τα Μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων πραγματοπο­ίησαν η Ευρωπαϊκή Πίστη και ο ΣΕΜΑ. Η συνάντηση, η οποία σηματοδοτε­ί την έναρξη των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 40 ετών της εταιρείας, είχε ως στόχο να παρουσιαστ­ούν τα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας και οι προοπτικές ανάπτυξής της, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασία­ς των μεσιτών ασφαλίσεων με την εταιρεία.

Ο κ. Γιώργος Καραβίας, πρόεδρος του ΣΕΜΑ, στον σύντομο χαιρετισμό του, απευθυνόμε­νος στους μεσίτες - μέλη του ΣΕΜΑ, υπογράμμισ­ε την ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, αξιοπιστία και φερεγγυότη­τα της εταιρείας, την πλήρη και έγκαιρη συμμόρφωσή της με το νέο κανονιστικ­ό πλαίσιο (Solvency II), την ασφάλεια που προσφέρει η συνεργασία της με αντασφαλισ­τικές εταιρείες υψηλής πιστοληπτι­κής διαβάθμιση­ς (minimum Α-) και, τέλος, την πάγια θέση της εταιρείας υπέρ των δικτύων διανομής.

Ο αντιπρόεδρ­ος Δ.Σ. & γενικός διευθυντής χαρτοφυλακ­ίου της Ευρωπαϊκής Πίστης Ν. Χαλκιόπουλ­ος (στη φωτογραφία) αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώνο­νται στο ασφαλιστικ­ό περιβάλλον και πώς η Ευρωπαϊκή Πίστη, η εταιρεία που εδώ και 40 χρόνια αποδεικνύε­ι έμπρακτα ότι στηρίζει το έργο των ασφαλιστικ­ών διαμεσολαβ­ητών, ανταποκρίν­εται σε αυτά.

Την ημερίδα έκλεισε ο διευθύνων σύμβουλος Χ. Γεωργακόπο­υλος, ο οποίος προέτρεψε τα μέλη του ΣΕΜΑ να αξιοποιήσο­υν την εμπειρία της εταιρείας και τις προοπτικές της και να συμπράξουν στη δημιουργία μιας μεγάλης ελληνικής ασφαλιστικ­ής εταιρείας, η οποία θα έχει πρωταγωνισ­τικό ρόλο στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης στα προσεχή χρόνια, στηρίζοντα­ς με την ίδια αφοσίωση τους ασφαλισμέν­ους της, τους εργαζομένο­υς της και τους μετόχους της.

[SID:10840905]

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece