Naftemporiki

«Φρέναρε» η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκ­η

Ισόπαλη 2-2 η Ένωση απέναντι στον Ηρακλή

-

Έπειτα από έξι αγώνες (πρωτάθλημα και κύπελλο) η ΑΕΚ δέχτηκε γκολ και μάλιστα δύο από τον Ηρακλή, με τη χθεσινή αναμέτρηση στο Καυτανζόγλ­ειο να λήγει ισόπαλη 2-2. Η Ένωση άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για να πλασαριστε­ί στις θέσεις των πλέι οφ, ενώ οι γηπεδούχοι διατήρησαν ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες που έχουν για να παραμείνου­ν στη Σούπερ Λίγκα.

Το φινάλε της 20ής αγωνιστική­ς του πρωταθλήμα­τος πρόσφερε αρκετές συγκινήσει­ς, καθώς η ΑΕΚ διατήρησε μεν το αήττητο για έβδομο συνεχόμενο αγώνα σε όλες τις διοργανώσε­ις, ωστόσο έμεινε πίσω όσον αφορά τη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης, ενώ στο τέλος έχασε και τον Μπακάκη, ο οποίος αποβλήθηκε. Η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί σε αντεπί- θεσή της στο 19ο λεπτό, με τον Μάνταλο να πασάρει στον Βάργκας και τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ με αριστερό πλασέ. Ο «Γηραιός» έφθασε στην ισοφάριση στο 39’, όταν από την έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο, ο Περόνε πετάχτηκε μόνος του στο σημείο του πέναλτι και με προβολή αιφνιδίασε τον Μπάρκα, με τον τερματοφύλ­ακα της Ένωσης να φέρει ευθύνη για το 1-1.

Η κακή βραδιά για τον τερματοφύλ­ακα της ΑΕΚ επιβεβαιώθ­ηκε στο 64’. Ο Βράνιες του γύρισε την μπάλα κι αντί να την απομακρύνε­ι προσπάθησε να ντριπλάρει τον Περόνε χωρίς να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα ο Μοντέιρο να κάνει το 2-1 σε κενή εστία. Το γκολ του Ηρακλή ανάγκασε τους «κιτρινόμαυ­ρους» να παίξουν πιο επιθετικά και στο 76’ έφτασαν στην ισοφάριση με τον Χριστοδουλ­όπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύ­τηκε την προσωρινή απόκρουση του Χουάντερσο­ν στο σουτ του Βάργκας. Στις καθυστερήσ­εις ο Ηρακλής έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Λεοζίνιο για να πάρει τη νίκη.

[SID:10841981]

 ??  ?? Στιγμιότυπ­ο απότηχθεσι­νή αναμέτρηση Ηρακλής-ΑΕΚ στοΚαυτανζ­όγλειο, μετον ΛάζαροΧρισ­τοδουλόπου­λο(αριστερά)να σουτάρειπρ­οςτην εστίατωνγη­πεδούχων.
Στιγμιότυπ­ο απότηχθεσι­νή αναμέτρηση Ηρακλής-ΑΕΚ στοΚαυτανζ­όγλειο, μετον ΛάζαροΧρισ­τοδουλόπου­λο(αριστερά)να σουτάρειπρ­οςτην εστίατωνγη­πεδούχων.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece