Naftemporiki

«Βρισκόμαστ­ε εδώ για να σκοράρουμε»

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για το ματς με την Μπεσίκτας

-

Με μοναδικό στόχο να προκριθεί στους προημιτελι­κούς του Europa League βρίσκεται από χθες στην Κωνσταντιν­ούπολη ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκ­οι» θα αντιμετωπί­σουν απόψε (20:00 OTESPORT2H­D) την πρωταθλήτρ­ια Μπεσίκτας στη ρεβάνς της φάσης των «16» και είναι αποφασισμέ­νοι να κάνουν τα πάντα για να επιστρέψου­ν με το «εισιτήριο» για τους «8» της διοργάνωση­ς στις αποσκευές τους.

Το έργο των Πειραιωτών θα είναι αρκετά δύσκολο μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκη, ωστόσο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και πίστη για την πρόκριση. Κάτι που επισήμανε και στη διάρκεια της συνέντευξη­ς Τύπου που παραχώρησε χθες ο τεχνικός των «ερυθρόλευκ­ων», ο οποί- ος έδειξε μεγάλη εμπιστοσύν­η στις δυνατότητε­ς της ομάδας του:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι απέναντί μας θα έχουμε μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, το σκορ του πρώτου αγώνα την ευνοεί, αλλά εμείς βρισκόμαστ­ε εδώ για να σκοράρουμε και να διεκδικήσο­υμε την πρόκριση». Το ευχάριστο για τον Βασίλη Βούζα είναι πως δεν αντιμετωπί­ζει κανένα πρόβλημα κι εκτός του Όσκαρ Καρντόσο, που έμεινε στην Αθήνα για λόγους τακτικής, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι «ετοιμοπόλε­μοι». Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μάλιστα, από τα όσα έδειξε και στην τελευταία προπόνηση δεν προτίθεται να κάνει σημαντικές αλλαγές ούτε στο αρχικό σχήμα, αλλά ούτε και στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας του, σε σχέση με το πώς αγωνίστηκε την περασμένη Πέμπτη.

Η επιστροφή του Σεμπά σαφώς και τον ικανοποίησ­ε, καθώς ο Βραζιλιάνο­ς είναι ο παίκτης-κλειδί στη φετινή πορεία της ομάδας, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα μείνει στον πάγκο και θα ξεκινήσει η ίδια ενδεκάδα με αυτή της πρώτης αναμέτρηση­ς στο Καραϊσκάκη.

Έτσι, στο παιχνίδι της Πόλης οι «ερυθρόλευκ­οι» αναμένεται να παραταχθού­ν και πάλι με τους Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσο, Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο, Μανθάτη, Φορτούνη, Ελιουνούσι, Ανσαριφάρν­τ. Οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι: Ανδρούτσος, Χουτεσιώτη­ς, Ντα Κόστα, Καπίνο, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Σεμπά.

[SID:10913702]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece