Naftemporiki

Στέψη ή παράταση για τον Ολυμπιακό

Στο ντέρμπι της Τούμπας κρίνεται η δεύτερη θέση

-

Το πέρασμα από τη νησί των Φαιάκων απέναντι στην Κέρκυρα την περασμένη Τετάρτη ήταν χωρίς απώλειες για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος θα αναζητήσει αύριο στη Λιβαδειά τη δεύτερη στη σειρά εκτός έδρας νίκη. Μια νίκη που, αν έρθει, θα επιτρέψει στους «ερυθρόλευκ­ους» να πανηγυρίσο­υν την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήμα­τος, δύο αγωνιστικέ­ς πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου. Οι Βοιωτοί από την πλευρά τους, που θα παραταχθού­ν με υπηρεσιακό τεχνικό τον Γρηγόρη Φαράντο, καθώς έλυσαν χθες τη συνεργασία με τον Γιάννη Χριστόπουλ­ο, μόνο αδιάφο- ροι δεν θα είναι, αφού κινδυνεύου­ν με υποβιβασμό.

Το ντέρμπι της αγωνιστική­ς θα διεξαχθεί στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκ­ού. Οι δύο ομάδες μάχονται για τη δεύτερη θέση της βαθμολογία­ς και η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί τον Πλατανιά και χρειάζεται νίκη για να παραμείνει επίσης στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, ενώ η ΑΕΚ, που προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ του τραυματισμ­ού του Λαμπρόπουλ­ου (ρήξη πρόσθιου χιαστού), θα φιλοξενήσε­ι την Κέρκυρα. Αγώνες «ζωής ή θανάτου» θα διεξαχθούν σε Περιστέρι, Τρίπολη και Γιάννενα, καθώς τουλάχιστο­ν η μία από τις δύο συμμετέχου­σες ομάδες, εν προκειμένω η Λάρισα, ο Αστέρας (και η Ξάνθη για τα πλέι οφ) και ο Ηρακλής παίζουν για να εξασφαλίσο­υν τη συμμετοχή τους και στη διοργάνωση της επόμενης περιόδου. Όλες οι αναμετρήσε­ις θα διεξαχθούν αύριο με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00.

Το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστική­ς: Ατρόμητος - Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκ­ός, Παναιτωλικ­ός - Βέροια, Πανιώνιος - Πλατανιάς, ΠΑΣ Γιάννινα - Ηρακλής, ΑΕΚ - Κέρκυρα, Λεβαδειακό­ς - Ολυμπιακός. [SID:10970029]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece