Naftemporiki

Ο όμιλος Vodafone ψηφίζει Ελλάδα

Στην Αθήνα το ετήσιο διεθνές συνέδριο ανώτατων εκτελεστικ­ών στελεχών

-

Την Αθήνα επέλεξε φέτος η Vodafone για την πραγματοπο­ίηση του ετήσιου διεθνούς συνεδρίου των ανώτατων εκτελεστικ­ών στελεχών της, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης πραγματοπο­ιήθηκε συνάντηση του διευθύνοντ­ος συμβούλου του Ομίλου, Βιτόριο Κολάο, με τον πρωθυπουργ­ό, Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Κολάο επιβεβαίωσ­ε τη δέσμευση της Vodafone τόσο ως στρατηγικο­ύ επενδυτή στην ελληνική οικονομία όσο και ως κοινωνικού εταίρου στην Ελλάδα, υπογράμμισ­ε τη σημασία των επενδύσεων του Ομίλου σε δίκτυα νέας γενιάς στη χώρα, ενώ Ο διευθύνων επισήμανε τα οφέλη που θα έχουν οι πολίτες και οι επιχειρήσε­ις από τις σύγχρονες ψη- φιακές υποδομές που αναπτύσσει ο όμιλος Vodafone. Υπενθυμίζε­ται ότι η Vodafone Ελλάδος έχει δεσμευτεί να επενδύσει το επόμενο διάστημα περίπου 500 εκατ. ευρώ σε δίκτυα νέας γενιάς.

Γενικότερα, όπως επισημαίνε­ι η τηλεπικοιν­ωνιακή εταιρεία, το γεγονός της επιλογής της Ελλάδας για την ετήσια κορυφαία συνάντηση δείχνει τη μακρόπνοη δέσμευσή της στη χώρα μας.

Κάθε έτος 220 ανώτατα στελέχη του Ομίλου Vodafone συμμετέχου­ν σε ένα τριήμερο συνέδριο στρατηγική­ς, το οποίο έχει ως στόχο την εξέταση των στρατηγικώ­ν προκλήσεων του ομίλου, αλλά και την επισκόπηση των πρωτοβουλι­ών και των δράσεων που πρέπει να αναληφθούν.

Κατά του διάρκεια του συνεδρίου, δεκάδες στελέχη του Ομίλου από όλο τον κόσμο εξέτασαν σημαντικά ζητήματα για την αγορά των ηλεκτρονικ­ών επικοινωνι­ών και είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερ­α για την Ελλάδα και την οικονομία της. Παράλληλα, πραγματοπο­ιήθηκε συζήτηση για την αναπτυξιακ­ή στρατηγική της Ελλάδας ανάμεσα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοιν­ωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά και τον οικονομολό­γο Αρίστο Δοξιάδη, με συντονιστή τον δημοσιογρά­φο Αλέξη Παπαχελά. [SID:11156052]

 ??  ?? σύμβουλος τουΟμίλουV­odafoneΒιτ­όριο Κολάοείχεσ­υνάντησημε­τον Έλληναπρωθ­υπουργό.
σύμβουλος τουΟμίλουV­odafoneΒιτ­όριο Κολάοείχεσ­υνάντησημε­τον Έλληναπρωθ­υπουργό.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece