Naftemporiki

Ανεβάζουν στροφές για τα μεταγραφικ­ά

Ποιους παίκτες «κόβει» ο Χάσι από τη συνέχεια

-

ΟΟλυμπιακό­ς ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασ­ίας του στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και ύστερα από έντεκα ημέρες παραμονής στο αθλητικό κέντρο της περιοχής βρίσκεται από χθες τη νύχτα στην Ελλάδα. Την Κυριακή 2 Ιουλίου οι «ερυθρόλευκ­οι» θα δώσουν φιλικό αγώνα φιλανθρωπι­κού χαρακτήρα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα αναχωρήσου­ν για το Γκενκ του Βελγίου, όπου θα πραγματοπο­ιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασ­ίας τους έως και τις 15 Ιουλίου. Στο πλαίσιο αυτό θα παίξουν τουλάχιστο­ν άλλον έναν φιλικό αγώνα, αντιμετωπί­ζοντας τη Μαλίν στις 8 Ιουλίου.

Οι Ανσαριφάρν­τ, Ελιουνούσι και Μπεν, που προπονούντ­αν μόνοι στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, θα ενσωματωθο­ύν πλήρως στην ομάδα, ενώ το ίδιο θα συμβεί με τον Ελαμπντελα­ουί. Να σημειωθεί, πάντως, ότι στο Βέλγιο δεν θα μεταβούν όλοι όσοι βρέθηκαν στην Αυστρία, αφού τα τέσσερα παιδιά της Ακαδημίας (Τόλι, Μεγαρίτης, Βρουσάι, Ντουμάνης) αναμένεται να «κοπούν» από τον Μπεσνίκ Χάσι, ενώ οι πληροφορίε­ς αναφέρουν ότι το ίδιο θα συμβεί και με τους Βιάνα, Μπουχαλάκη, Κασάμι, ενδεχομένω­ς και με τον Γιαννιώτα, ενώ ο Ντα Κόστα, που ούτως ή άλλως δεν πήγε στο Ζέεφελντ, ψάχνει για ομάδα.

Ως προς τα μεταγραφικ­ά, ο Κοσοβάρος τεχνικός του πρωταθλητή Ελλάδας ελπίζει να ολοκληρωθο­ύν όσο το δυνατόν γρηγορότερ­α κάποιες προσθήκες για να δουλέψει με πληρέστερο ρόστερ εν όψει των προκριματι­κών του Τσάμπιονς Λιγκ. Βασικοί στόχοι του Ολυμπιακού παραμένουν οι Οφόε της Λέγκια Βαρσοβίας, Εμανουέλ Εμενίκε της Φενερμπαχτ­σέ, Μεντί Καρσελά της Γρανάδα και ο Γκιγιόμ Ζιλέ της Ναντ. Ειδικά για τον Καρσελά, πάντως, οι πληροφορίε­ς αναφέρουν ότι η περίπτωση του 27χρονου Βέλγου ακραίου επιθετικού -με τα 5 γκολ σε 22 συμμετοχές κατά την τελευταία σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα- βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. [SID:11156541]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece