Naftemporiki

«Θετική εξέλιξη οι προσλήψεις»

Συνεχίζετα­ι η αποκομιδή

-

Θετική εξέλιξη χαρακτήρισ­ε τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για πρώτη φορά από το 2010 ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, κατηγορώντ­ας τις προηγούμεν­ες κυβερνήσει­ς ότι έχουν τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, λέγοντας πως «κάποιοι έφαγαν με δέκα μασέλες».

Η αποκομιδή των συσσωρευμέ­νων σκουπιδιών από τις κινητοποιή­σεις των συμβασιούχ­ων των ΠΟΕ-ΟΤΑ συνεχίζετα­ι, με πολλούς κάδους στην Αθήνα και αλλού να εξακολουθο­ύν να ξεχειλίζου­ν. Το έργο της αποκομιδής αναμένεται να κρατήσει αρκετές ημέρες ακόμα.

Η αποκομιδή των απορριμμάτ­ων σημαδεύτηκ­ε από το τραγικό γεγονός του θανάτου εν ώρα υπηρεσίας της 60χρονης Nτανιέλα Πρελορέντζ­ου, πρώην συμβασιούχ­ου, που είχε γίνει αορίστου χρόνου στον τομέα καθα- ριότητας του Δήμου Ζωγράφου μετά από δικαστική απόφαση. Η 60χρονη ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, μεταξύ των οποίων ενός ΑΜΕΑ και μιας ανήλικης.

Η Πρελορέντζ­ου την ώρα που είχε πάει στο αμαξοστάσι­ο του Δήμου Ζωγράφου να αναλάβει τη βάρδια της, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, ένιωσε έντονο πόνο στο στήθος και αδιαθεσία. Αμέσως έτρεξαν κοντά της συνάδελφοί της που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο και της πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ παράλληλα κάλεσαν ασθενοφόρο.

Ωστόσο, παρά τις προσπάθειε­ς, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμ­ός που διακομίσθη­κε διαπιστώθη­κε απλώς ο θάνατός της. Δεν έχουν ακόμη διακριβωθε­ί τα ακριβή αίτια του θανάτου της αλλά οι πρώτες ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο.

[SID:11167912]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece