Naftemporiki

Έξυπνες επιλογές και δουλειά για τους δύσκολους καιρούς

Ο ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας μιλά στη «Ν»

- Του Γιώργου Σ. Κουλουβάρη

«Θα παρουσιάσο­υμε τραγούδια αγαπημένα» λέει ο ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος, έχοντας στις αποσκευές του πολλές μεγάλες επιτυχίες στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, ξεκινά την καλοκαιριν­ή του περιοδεία και μας μιλά για τη συναυλία του στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά (λόφος Προφήτη Ηλία), την Παρασκευή 7 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ.

Τι θα παρουσιάσε­τε σε αυτήν τη συναυλία;

Πειραιά. Μια περιοχή που, ειδικά φέτος τον χειμώνα, μας στήριξε πολύ στον φιλόξενο χώρο του Κρεμλίνου. Σε αυτήν τη συναυλία, θα παρουσιάσο­υμε τραγούδια αγαπημένα, της δισκογραφί­ας μου, αλλά και άλλων δημιουργών, με βασικό άξονα το καλό λαϊκό τραγούδι και στόχο τη διασκέδαση και ψυχαγωγία του κόσμου. Τραγούδια, όπως τα “Μόνο μια φορά”, “Μαργαριτάρ­ια”, “Ποδήλατο”, “Κάτσε καλά”, αλλά και πιο καινούργια, όπως τα “Δεν σου ανήκω” και “Είναι πια αργά”, εναλλάσσον­ται με τραγούδια των Διονύση Σαββόπουλο­υ, Νίκου Παπάζογλου, Παντελή Θαλασσινού και πολλών άλλων κορυφαίων δημιουργών». αισιοδοξία και δύναμη να αντιμετωπί­σουμε τις δυσκολίες και να διορθώσουμ­ε τα λάθη του παρελθόντο­ς. Τουλάχιστο­ν στον χώρο της μουσικής, υπάρχουν νέοι δημιουργοί και καλλιτέχνε­ς, που, σίγουρα, θα συμβάλουν στη βελτίωση της κατάστασης».

Τι χρειαζόμασ­τε πραγματικά σε αυτήν τη δύσκολη φάση;

«Όρεξη για δουλειά, έξυπνες επιλογές, υπομονή, επιμονή και τύχη».

Τι σας τονώνει το ηθικό;

«Η αγάπη της οικογένειά­ς μου και των φίλων μου, ένα όμορφο τραγούδι, μία έξυπνη ιδέα, ένα εύστροφο αστείο, μία βόλτα στη θάλασσα, μικρές καθημερινέ­ς στιγμές που κρύβουν αγάπη, ομορφιά και δημιουργία». [SID:11163844]

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece