Naftemporiki

Νικητές διαγωνισμο­ύ Dragons' Den Final Pitch

Το Workathlon κέρδισε έπαθλο 5.000 λιρών. Διάκριση και στο Pushme

-

Το Workathlon, μια νέα λύση για τις προσλήψεις σε ξενοδοχεία με SaaS πλατφόρμα που ενσωματώνε­ι και συνδυάζει τεχνολογίε­ς για τις προσλήψεις με την τεχνογνωσί­α του κλάδου, αναδείχτηκ­ε νικήτρια του επιχειρημα­τικού διαγωνισμο­ύ του Reload Greece «RG Challenge1­7 Dragons’ Den Final Pitch», που πραγματοπο­ιήθηκε στο εικονικό κτήριο Shard του Λονδίνου την Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Δέκα νεοφυείς επιχειρήσε­ις παρουσίασα­ν τα επιχειρημα­τικά τους σχέδια μπροστά σε κοινό επενδυτών και διεθνές ακροατήριο. Οι δέκα ομάδες, με προέλευση το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ελλάδα, επεδίωξαν να αυξήσουν τον πρώτο γύρο των επένδυσης με ποσά της τάξεως των 50-250 χιλ. λιρών.

Το Workathlon κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 5.000 λιρών (προσφορά της εταιρείας Charge Ventures) και μια σειρά άλλων παροχών.

Το Workathlon εντάχθηκε στο RG Challenge1­7 μέσω της νέας συνεργασία­ς που έχει συνάψει το Reload Greece με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και το Business Seeds.

Η νεοφυής επιχείρηση, εκτός από το χρηματικό έπαθλο των 5.000 λιρών (προσφορά της εταιρείας Charge Ventures), κέρδισε δωρεάν πακέτο νομικών συμβουλών και καθοδήγηση­ς (προσφορά της νομικής εταιρείας Keystone Law), ένα booster pack από την Qapitol QA, μια στρατηγική συνεδρίαση και πιστώσεις στο Cloud (προσφορά της IBM), καθώς και δωρεάν υποστήριξη από την crowd-funding πλατφόρμα των Seedrs για τη διεξαγωγή μιας καμπάνιας.

Επίσης το ακροατήριο επέλεξε το Pushme, μία συσκευή plug & play που παρέχει ηλεκτρική ενέργεια τους στόλους ποδηλάτων των επιχειρήσε­ων delivery, ως καλύτερη ομάδα για το βραβείο του Ακροατηρίο­υ. To Pushme τιμήθηκε με παροχές από το IBM Cloud και την Keystone Law. [SID:11204476]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece