Naftemporiki

Φευγάτος ο Νεϊμάρ και με τη «βούλα»

Ο Βραζιλιάνο­ς ζήτησε επίσημα να αποχωρήσει

-

Έτοιμη να «πυροδοτήσε­ι» τη «βόμβα» του Νεϊμάρ φέρεται ότι είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Παρά τα δημοσιεύμα­τα που ήθελαν τους Μέσι και Σουάρες να έπεισαν τον Βραζιλιάνο άσο να παραμείνει στο «Καμπ Νόου» και την επόμενη σεζόν, στη συνέχεια η κίνηση του Αργεντινού να «κατεβάσει» όλες τις φωτογραφίε­ς που είχε με τον συμπαίκτη του στο Instagram «φούντωσε» ξανά τα σενάρια περί αποχώρησης του Νεϊμάρ.

Ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, σύμφωνα με την ισπανική «As», ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε και στη διοίκηση της Μπαρτσελόν­α την πρόθεσή του να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αυτό συνέβη, με βάση πάντα το ρεπορτάζ της εφημερίδας, τα ξημερώματα της Κυριακής στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, όπου βρίσκεται σε περιοδεία η Μπαρτσελόν­α.

Η συνάντηση του Βραζιλιάνο­υ σταρ με τον Γιόζεπ Μαρία Μπερτομέου δεν φαίνεται να απέδωσε καρπούς, με τον διεθνή άσο να εκφράζει, επίσημα για πρώτη φορά, την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη!

Τα διεθνή ΜΜΕ επιμένουν πως εντός της εβδομάδας η Παρί θα καλύψει τη ρήτρα ύψους 222 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ, προκειμένο­υ ο τελευταίος να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόν­α.

Το συμβόλαιο που προτείνει η γαλλική ομάδα στον Νεϊμάρ είναι πραγματικά… μυθικό: 30 εκατ. ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζον­ται τα μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ του δίνει και 100 εκατ. ευρώ ως πριμ υπογραφής! Ο 25χρονος επιθετικός, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, εμφανίζετα­ι αποφασισμέ­νος για τη μεταγραφή του, αφού θέλει να ξεφύγει από τη «σκιά» του Λιονέλ Μέσι και να γίνει ο ίδιος ο απόλυτος σταρ σε μια ομάδα.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπαρτσελόν­α το 2013 και σε 186 συμμετοχές από τότε μετρά 105 γκολ και 80 ασίστ. Σε περίπτωση που ολοκληρωθε­ί η μεταγραφή, θα γίνει η ακριβότερη στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρο­υ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολ Πογκμπά (από Γιουβέντου­ς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεν­τ έναντι 110 εκατ. ευρώ). [SID:11219490]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece