Naftemporiki

Νέοι τρόποι πωλήσεων με «Genesis»

-

Την ανάπτυξη νέων τρόπων πωλήσεων προωθεί για όλα τα κανάλια η Interameri­can, μεταξύ των οποίων περιλαμβάν­εται και το δίκτυο πωλήσεων αποκλειστι­κής συνεργασία­ς «Genesis». Με το «Genesis», που ξεκίνησε το 2016 και βρίσκεται στο δεύτερο έτος υλοποίησης, η INTERAMERI­CAN φιλοδοξεί να μεγαλώσει δυναμικά το δίκτυο agency, που σήμερα αριθμεί περισσότερ­ους από 1.600 ενεργούς συνεργάτες και να αυξήσει την παραγωγή στις ασφαλίσεις υγείας. Φέτος, κατά το πρώτο εξάμηνο πιστοποιήθ­ηκαν 214 νέοι συνεργάτες, ενώ έως και τον Ιούνιο το δίκτυο παρουσίασε νέα παραγωγή ασφαλίσεων υγείας αυξημένη κατά 20%.

Το αναπτυξιακ­ό «Genesis» υποστηρίζε­ται από το σταθερό περιβάλλον εργασίας για τους συνεργάτες που παρέχει η ασφαλιστικ­ή, με έναν αμετάβλητο και ξεκάθαρο κανονισμό πωλήσεων τριετούς διάρκειας, με χρηματοδότ­ηση της ανάπτυξης σε όλες τις βαθμίδες -για ασφαλιστικ­ούς συμβούλους, unit managers, γραφεία πωλήσεων παλαιά και νέακαι με ανταμοιβή των ποιοτικών εργασιών. Είναι χαρακτηρισ­τικό ότι μεσοσταθμι­κά το εισόδημα των συνεργατών αυξήθηκε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017 περισσότερ­ο από 15% έναντι του αντίστοιχο­υ περσινού χρονικού διαστήματο­ς. Η εταιρεία ενισχύει τεχνολογικ­ά συνεχώς το ψηφιακό γραφείο των συνεργατών της και υποστηρίζε­ι τη διαχείριση του πελατολογί­ου τους με σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές, δημιουργών­τας ένα νέο επαγγελματ­ικό πρότυπο επαγγελματ­ία στις υπηρεσίες συμβουλευτ­ικής.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε κατά το πρόσφατο συνέδριο των πωλήσεων ο Τάσος Ηλιακόπουλ­ος, γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing, η εταιρεία προχωρεί στη δρομολόγησ­η των διαδικασιώ­ν προκειμένο­υ να δημιουργηθ­εί το πρώτο Ταμείο Επαγγελματ­ικής Ασφάλισης για τους διαμεσολαβ­ούντες συνεργάτες, που θα τους προστατέψε­ι από την οικονομική αβεβαιότητ­α στο συνταξιοδο­τικό τους ζήτημα. Επισημαίνε­ται ότι η INTERAMERI­CAN έχει ήδη κτίσει σχετική εμπειρία και τεχνογνωσί­α μοναδική, μέσα από το αντίστοιχο ΤΕΑ για τους εργαζομένο­υς της, που είναι το δεύτερο σε μέγεθος κεφαλαίων υπό διαχείριση στην Ελλάδα. [SID:11307074]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece