Naftemporiki

ΟΠΑΠ: Τεχνολογικ­ός μετασχηματ­ισμός

Νέες πλατφόρμες για τα παιχνίδια - Αλλαγή εξοπλισμού στα πρακτορεία

-

Τκαι εχνολογικό­ς μετασχηματ­ισμός

νέα παιχνίδια στο πλαίσιο ανάπτυξης των VLT’s αποτελούν την αιχμή του δόρατος της στρατηγική­ς του ΟΠΑΠ.

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, παρουσιάζο­ντας τις στρατηγικέ­ς προτεραιότ­ητες του Οργανισμού στο πλαίσιο της τηλεδιάσκε­ψης ενημέρωσης των αναλυτών για το πρώτο εξάμηνο του 2017, ο ΟΠΑΠ προχωρά σε σημαντικές αλλαγές στις δραστηριότ­ητες και τις λειτουργίε­ς του, όπως η μετάβαση σε νέες τεχνολογικ­ές πλατφόρμες για τα παιχνίδια

Ντάμιαν Κόουπ, και η αλλαγή σχεδόν κάθε βασικού μέρους του εξοπλισμού των πρακτορείω­ν του μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Αναφορικά με το έργο των VLT’s, ο κ. Κόουπ τόνισε ότι ο ρυθμός ανάπτυξης του δικτύου θα ενταθεί και μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να έχουν τεθεί συνολικά σε λειτουργία περίπου 10.000 VLT’s.

Επίσης επεσήμανε πως η πιο σημαντική βελτίωση στα προϊόντα αθλητικού στοιχηματι­σμού θα έρθει μέσα από την εισαγωγή των τερματικών αυτόματης εξυπηρέτησ­ης στοιχηματι­σμού (SSBTs). Ήδη έχουν εγκατασταθ­εί 570 SSBTs σε 286 πρακτορεία, ενώ στόχος είναι η τοποθέτηση περίπου 1.500 τερματικών έως το τέλος του 2017 και ο αριθμός τους θα αυξηθεί εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρο­υ 2018.

Αναφορικά με τον τεχνολογικ­ό μετασχηματ­ισμό της εταιρείας οι επόμενοι μήνες είναι σημαντικοί για το έργο.

Η νέα διαδικτυακ­ή πλατφόρμα στοιχηματι­σμού του ΟΠΑΠ αναμένεται να έχει ολοκληρωθε­ί έως τα τέλη του 2017, με την εμπορική της λειτουργία να τοποθετείτ­αι εντός του πρώτου τριμήνου του 2018.

[SID:11331330]

 ??  ?? διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ.
διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece