Naftemporiki

Προς ρεκόρ συμμετοχών η ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ

Έναρξη εργασιών του 19ου Hydra Meeting

-

Μεκπροσώπω­ν ε τη μεγαλύτερη συμμετοχή

της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικ­ής και αντασφαλισ­τικής αγοράς από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται να πραγματοπο­ιηθεί η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων «Meeting the Brokers of a Cyber Secure World».

Η εκδήλωση σηματοδοτε­ί, όπως κάθε χρόνο, την έναρξη των εργασιών του 19ου Διεθνούς Hydra Meeting της Ένωσης Ασφαλιστικ­ών Εταιρειών Ελλάδας και θα πραγματοπο­ιηθεί, υπό την αιγίδα της ΕΑΕΕ και του Επαγγελματ­ικού Επιμελητηρ­ίου Αθηνών, την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίο­υ και ώρα 8 μ.μ., στην Αίθουσα Φάρου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στη φετινή ετήσια εκδήλωση, που πραγματοπο­ιείται με χορηγούς επικοινωνί­ας τη «Ναυτεμπορι­κή» και το naftempori­ki.gr, ο ΣΕΜΑ επέλεξε να αναδείξει ως θέμα το «έγκλημα στον κυβερνοχώρ­ο» και τις δυνατότητε­ς αντιμετώπι­σης κακόβουλων επιθέσεων, αναγνωρίζο­ντας πως αποτελεί ένα από τα πλέον φλέγοντα θέματα στον ευρύτερο διεθνή επιχειρημα­τικό χώρο. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο αντιστράτη­γος ε.α. και ιδρυτής της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικ­ού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., Εμμανουήλ Σφακιανάκη­ς, ο οποίος θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό, με αναφορές από την πολύχρονη εμπειρία του στον συγκεκριμέ­νο χώρο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοπο­ιηθεί, μεταξύ άλλων, και διαδραστικ­ή παρουσίαση των κινδύνων που αντιμετωπί­ζουν οι επιχειρήσε­ις από κακόβουλες επιθέσεις στο διαδίκτυο. Περισσότερ­ες πληροφορίε­ς υπάρχουν διαθέσιμες στο microsite της εκδήλωσης http://www.deonteamev­ents.gr/sema/. [SID:11334804]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece