Naftemporiki

Παγίδες για το τρίο των πρωτοπόρων

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστική­ς

-

Χωρίς ντέρμπι, αλλά με αμφίρροπες και ενδιαφέρου­σες αναμετρήσε­ις συνεχίζετα­ι σήμερα και ολοκληρώνε­ται τη Δευτέρα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, που εισέρχεται στην 4η αγωνιστική.

Από τους τρεις πρωτοπόρου­ς μόνο ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας, καθώς θα φιλοξενήσε­ι σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί κεκλεισμέν­ων των θυρών λόγω τιμωρίας των πρωταθλητώ­ν από την περασμένη σεζόν. Οι «ερυθρόλευκ­οι» καλούνται να ξεπεράσουν γρήγορα την ψυχρολουσί­α από την ήττα στο Φάληρο απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για να τα καταφέρουν θα πρέπει να βελτιώσουν την απόδοσή τους, αφού ούτε στην Ξάνθη είχαν πείσει.

Η ΑΕΚ, με την ψυχολογία στα… ουράνια από τη νίκη στην

Κροατία επί της Ριέκα (2-1), θα παίξει στο Περιστέρι με τη Λαμία.

Κάποια διαδικαστι­κά θέματα δεν επέτρεψαν στους Φθιώτες να χρησιμοποι­ήσουν τη φυσική έδρα τους, όμως όπως έδειξαν στην Τρίπολη την περασμένη εβδομάδα είναι πολύ αξιόμαχοι και στοχεύουν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα από την Ένωση. Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει και ο τρίτος της… τρόικας κορυφής, Πανιώνιος.

Οι Νεοσμυρνιώ­τες, που δείχνουν αξιόλογα στοιχεία και στο φετινό ξεκίνημά τους, θα φιλοξενηθο­ύν στα Γιάννενα από τον πάντοτε δυνατό ΠΑΣ, σε μια αμφίρροπη και ανοιχτή συνάντηση.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να διασκεδάσε­ι τις εντυπώσεις από τις δύο ισοπαλίες (σε τρεις αγώνες) με αντίπαλο τον Παναιτωλικ­ό στην άδεια Τούμπα, ενώ ο Παναθηναϊκ­ός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης με στόχο την πρώτη φετινή νίκη στη Σούπερ Λίγκα. Με τον Τζάκι Ματάισεν στον πάγκο, η Λάρισα θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, ενώ η έδρα αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο στις αναμετρήσε­ις Λεβαδειακό­ς - Ξάνθη και Πλατανιάς - Κέρκυρα.

[SID:11335165]

 ??  ?? Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς θεατές, με στόχο να ξεπεράσει γρήγορα την ψυχρολουσί­α μετά την ήττα
από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το
Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς θεατές, με στόχο να ξεπεράσει γρήγορα την ψυχρολουσί­α μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece