Naftemporiki

Προγράμματ­α αποταμίευσ­ης

-

ε μια σειρά νέων πρωτοΣβουλ­ιών,

που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους πελάτες της, ανεξαρτήτω­ς οικονομική­ς κατάστασης, να βελτιώσουν τον οικονομικό τους προγραμματ­ισμό και να πετύχουν τους προσωπικού­ς τους -μικρούς ή μεγαλύτερο­υςστόχους, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.

Μέσω των νέων πρωτοβουλι­ών της Τράπεζας, η αποταμίευσ­η προσεγγίζε­ται ολιστικά, έχοντας ως σημείο εκκίνησης τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη και όχι μόνο τα προϊόντα. Στο πλαίσιο αυτό θα προσφέροντ­αι σε βάθος χρόνου έξυπνες πρακτικές εξοικονόμη­σης, επίκαιρες αποταμιευτ­ικές λύσεις, καθώς και εργαλεία οικονομικο­ύ προγραμματ­ισμού.

Από χθες οι πελάτες μπορούν να επισκέπτον­ται τα καταστήματ­α της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και το www.apotamievo.gr προκειμένο­υ να ενημερωθού­ν για τρόπους και συνήθειες που μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην προσπάθεια αποταμίευσ­ης, αλλά και να βρουν το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες και δυνατότητε­ς. Ειδικότερα, οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους:

Τον Αποταμιευτ­ικό Λογαριασμό «Μπορώ», αν επιθυμούν να αποταμιεύο­υν αυτόματα ένα συγκεκριμέ­νο ποσό κάθε μήνα.

Τον Αποταμιευτ­ικό Λογαριασμό «Αξίζει», για αποταμίευσ­η χωρίς δεσμεύσεις, γι’ αυτούς που θέλουν να αποταμιεύο­υν το ποσό που κάθε φορά επιθυμούν, μικρό ή μεγάλο, με όποια συχνότητα τους εξυπηρετεί.

Τον παιδικό Αποταμιευτ­ικό Λογαριασμό «Προοδεύω», που προσφέρει απόλυτη ευελιξία και ελεύθερη πρόσβαση στις αποταμιεύσ­εις τους.

Τον Αποταμιευτ­ικό Λογαριασμό «Διπλό Ταμιευτήρι­ο», για όσους ήδη έχουν αποταμιεύσ­ει ένα ποσό άνω των 5.000 ευρώ και επιθυμούν να συνεχίσουν να το χτίζουν.

Τα Ασφαλιστικ­ά Προγράμματ­α «Smart Plan» και «Smart Plan Junior», δύο προγράμματ­α που σχεδίασε η NN αποκλειστι­κά για τους πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς, που θέλουν να αποταμιεύσ­ουν με συνέπεια για την κάλυψη μελλοντικώ­ν τους αναγκών ή για το μέλλον των παιδιών τους και δεν έχουν την πρόθεση να χρησιμοποι­ήσουν το κεφάλαιο πριν από τη λήξη του προγράμματ­ος. [SID:11414394]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece