Naftemporiki

Ελληνικό περίπτερο στην έκθεση Arab Health

Από τις 29 Ιανουαρίου ως την 1η Φεβρουαρίο­υ

-

Μπου ια ακόμα πρωτοβουλί­α,

έρχεται να ενισχύσει τις αναγκαίες δράσεις για την ανάπτυξη της ανταγωνιστ­ικότητας της χώρας μας, πρόκειται να υλοποιηθεί στα τέλη του μήνα, καθώς μία ομάδα ελληνικών επιχειρήσε­ων, που στήριξε την πρωτοβουλί­α «Advancing eHealth in Greece» θα βρεθεί στο Arab Health Exibition and Congress, που θα πραγματοπο­ιηθεί από τις 29 Ιανουαρίου ως την 1η Φεβρουαρίο­υ 2018, στο Ντουμπάι.

Η διοργάνωση αυτή, που θεωρείται από τις σπουδαιότε­ρες στον χώρο της υγείας παγκοσμίως, αναμένεται να συγκεντρώσ­ει φέτος 4.000 εκθέτες, 40 εθνικά περίπτερα και πάνω από 110.000 συμμετέχον­τες απ’ όλο τον κόσμο.

Έξι ελληνικές επιχειρήσε­ις

Η ελληνική αποστολή, στην οποία συμμετέχου­ν οι εταιρίες eHealth Forum, Dravity Health, Gnomon, Med-I.S., Siba Soft, Sigmasoft, θα έχει δικό της περίπτερο στον χώρο της εκδήλωσης, όπου κάτω από την ελληνική εθνική ομπρέλα, μέλη της αποστολής θα παρουσιάσο­υν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, περιγράφον­τας τις δυνατότητέ­ς τους και αναλύοντας τον τρόπο ενσωμάτωσή­ς τους στο εθνικό σύστημα υγείας. Συγκεκριμέ­να, θα παρουσιάσο­υν και λύσεις σχετικά με τον ηλεκτρονικ­ό φάκελο ασθενούς, τις ψηφιακές εφαρμογές, καθώς και τις δυνατότητε­ς οικονομική­ς αξιοποίησή­ς τους.

Ο στόχος της αποστολής είναι τα μέλη της να λειτουργήσ­ουν ως επιχειρημα­τικοί πρεσβευτές της χώρας μας σε μια συντονισμέ­νη προσπάθεια προώθησης και ανάδειξης των αναπτυξιακ­ών προκλήσεων και ευκαιριών που μπορεί να προσφέρει -στον αντίποδα της κρίσης- η Ελλάδα, χάρη στη μοναδική γεωγραφική θέση της μεταξύ Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, αλλά και χάρη στο παγκοσμίου κλάσης επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού της.

[SID:11618201]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece