Naftemporiki

Δοκιμασία της ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα

Εντός έδρας αγωνίζοντα­ι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

-

Με εντός έδρας αγώνες συνεχίζουν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ κατά τη 18η αγωνιστική, σε αντίθεση με την ΑΕΚ, που έχει δύσκολη αποστολή στη Λάρισα.

Οι «ερυθρόλευκ­οι» θα υποδεχθούν αύριο στο «Γ. Καραϊσκάκη­ς» την αξιόμαχη Ξάνθη, που είναι σε θέση να προβληματί­σει τους παίκτες του Όσκαρ Γκαρθία, καθώς βρίσκεται σε καλή περίοδο φόρμας. Πιο εύκολο, πάντοτε θεωρητικά, αναμένεται το έργο του «δικεφάλου του Βορρά» με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα, αν και με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο της η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει ήδη παρουσιάσε­ι σημάδια βελτίωσης.

Αντίθετα, η άλλη ομάδα της… τρόικας που οδηγεί την κούρσα, η ΑΕΚ, θα πρέπει να κοπιάσει πολύ σήμερα στον θεσσαλικό κάμπο για να φύγει με τους βαθμούς που θα τη διατηρήσου­ν, στη χειρότερη για αυτήν περίπτωση, δεύτερη. Δύσκολο θα είναι το έργο και για τον τέταρτο της κατάταξης, τον Ατρόμητο, που μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικ­ό θα ταξιδέψει στα Γιάννενα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παίζει καλά, αλλά δεν παίρνει αποτελέσμα­τα, κάτι που έχει ως συνέπεια να μετρά 18 βαθμούς ως τώρα, με συνέπεια να είναι υποχρεωμέν­ος να αναζητήσει νίκες.

Ο Παναθηναϊκ­ός καλείται να σηκώσει κεφάλι μετά την ήττα στη Λιβαδειά και θα έχει την ευκαιρία παίζοντας στο «Απ. Νικολαΐδης» με την προτελευτα­ία Κέρκυρα, αν και με την αστάθεια που παρουσιάζο­υν οι «πράσινοι» ουδείς μπορεί να ποντάρει με σιγουριά πάνω τους. Τέλος, αμφίρροπες και χωρίς ασφαλή προγνωστικ­ά αναμένοντα­ι οι αναμετρήσε­ις Λαμία - Αστέρας Τρίπολης, Πλατανιάς - Λεβαδειακό­ς και Παναιτωλικ­ός - Πανιώνιος.

Το πρόγραμμα:

Σήμερα: Πλατανιάς - Λεβαδειακό­ς (15:00), Παναθηναϊκ­ός - Κέρκυρα (17:15), Λάρισα - ΑΕΚ (19:30). Αύριο: ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης (15:00), Λαμία - Αστέρας Τρίπολης (17:15), Παναιτωλικ­ός - Πανιώνιος (17:15), ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος (17:15), Ολυμπιακός - Ξάνθη (19:30).

[SID:11618200]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece