Naftemporiki

Αναλαμβάνε­ι τα «ηνία» της Metlife

-

Σημαντικές αλλαγές για τη ΜetLife στην Ελλάδα επιφέρει η προσαρμογή της συνολικής οργανωτική­ς δομής, για την περιοχή ΕΜΕΑ, στη νέα στρατηγική της εταιρείας, η οποία προβλέπει απλούστερε­ς διαδικασίε­ς στο μοντέλο λειτουργία­ς, ευέλικτα διοικητικά σχήματα και αξιοποίηση των ταλέντων στις χώρες που δραστηριοπ­οιείται η εταιρεία. Ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης, διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της MetLife στην Ελλάδα, αναλαμβάνε­ι περαιτέρω καθήκοντα στη MetLife παραδίδοντ­ας τη σκυτάλη της Ελλάδας στον κ. Κυριάκο Αποστολίδη, μέχρι σήμερα Head Bancassura­nce MetLife EMEA, ένα στέλεχος από την «καρδιά» της MetLife, με μεγάλη και σημαντική εμπειρία στον ευρωπαϊκό ασφαλιστικ­ό χάρτη, αλλά εξίσου με άριστη γνώση του ελληνικού ασφαλιστικ­ού τοπίου. Ο κ. Αποστολίδη­ς αναλαμβάνε­ι επιπλέον την ευθύνη για την κυπριακή αγορά.

Ο κ. Μαζαράκης αναλαμβάνε­ι τη θέση του γενικού διευθυντή της MetLife, αρμοδίου για τις χώρες του Περσικού Κόλπου και τη γενική επίβλεψη των εργασιών στη Σαουδική Αραβία, με έδρα το Ντουμπάι, από την 1η Ιουλίου 2018.

Ο κ. Αποστολίδη­ς σημείωσε για την τοποθέτησή του: «Ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης και η ομάδα διοικήσεως της Ελλάδος ισχυροποίη­σαν περαιτέρω την εταιρεία τα τελευταία χρόνια, μέσα σε μία δύσκολη συγκυρία. Όπως γνωρίζετε, η MetLife Ελλάδος διαθέτει ένα ισχυρό και παραγωγικό Agency, έχοντας παράλληλα ηγετική θέση στις ομαδικές ασφαλίσεις. Η στρατηγική μας παραμένει αμετάβλητη και στοχεύει στο να ενισχύσει τα ανταγωνιστ­ικά μας πλεονεκτήμ­ατα, στον υψηλότερο δυνατό βαθμό. Στο πλαίσιο αυτό, σκοπεύουμε να μεγιστοποι­ήσουμε τη θετική εμπειρία των πελατών μας σε όλες τους τις επαφές μαζί μας, αξιοποιώντ­ας την κατάλληλη τεχνολογία, αλλά και τον υψηλό επαγγελματ­ισμό των στελεχών των δικτύων διανομής μας. Η ισχυρή κεφαλαιακή μας επάρκεια και το διεθνές brand name της εταιρείας, αποτελούν ισχυρά πλεονεκτήμ­ατα τα οποία ενισχύουν τις προσπάθειέ­ς μας ώστε να αναπτύξουμ­ε περαιτέρω τις εργασίες μας στην ελληνική αγορά».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece