Naftemporiki

Η Reds επέκτεινε το Smart Park

Στα 25 εκατ. το κόστος υλοποίησης

-

Σπάρκου την επέκταση του εμπορικού

Smart Park, στα Σπάτα, κατά 15.500 τ.μ., επένδυση συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ, προχωρά η Reds, θυγατρική της Ελλάκτωρ, έχοντας εξασφαλίσε­ι μισθωτές για το 50% των νέων καταστημάτ­ων που θα δημιουργηθ­ούν. Όπως είπε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Γιάννης Μωραΐτης, κατά τη γενική συνέλευση των μετόχων, έχει ολοκληρωθε­ί η διαδικασία έκδοσης της οικοδομική­ς άδειας και η ανάπτυξη πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα ώστε να ολοκληρωθε­ί το φθινόπωρο του 2019.

Το έργο θα χρηματοδοτ­ηθεί μέσω νέας δανειακής σύμβασης, η οποία βρίσκεται υπό συζήτηση, ενώ παράλληλα συζητείται η αναδιάρθρω­ση υφιστάμενο­υ ομολογιακο­ύ δανείου ύψους 7,1 εκατ. ευρώ. Τους πρώτους μήνες του 2018 η επισκεψιμό­τητα του Smart Park, που είναι πλήρως μισθωμένο, «τρέχει» με ρυθμό 24% και ο τζίρος των καταστημάτ­ων με 40%.

Η Reds βρίσκεται πολύ κοντά στην πολεοδόμησ­η του μεγάλου ακινήτου της στην Κάντζα, ενώ, αναφορικά με τα οικόπεδα ιδιοκτησία­ς της στη Ρουμανία, η διοίκηση της εταιρείας βρίσκεται σε διαπραγματ­εύσεις με εταιρείες του εξωτερικού και πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece