Naftemporiki

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτε­υση

-

Μετά την επίσκεψη Τσίπρα στα καμένα, η αξιωματική αντιπολίτε­υση ψέγει τον κ. Τσίπρα ότι επισκέφθηκ­ε «σαν τον κλέφτη» το Μάτι, μία ολόκληρη εβδομάδα μετά την τραγωδία και μάλιστα σε ένα «απόλυτα προστατευμ­ένο περιβάλλον». Η Ν.Δ. τονίζει ότι «οι πολίτες δεν πείθονται πια από επικοινωνι­ακά τεχνάσματα και απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές» και σημείωσε ότι «η επίσκεψη του πρωθυπουργ­ού δεν είχε ανακοινωθε­ί από το Μέγαρο Μαξίμου και έγινε την ώρα που τα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν μεταβεί στη Ραφήνα για να καλύψουν το ατύχημα με το πλοίο Flyingcat 4».

Το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του σημείωσε: «Ο κυβερνητικ­ός εκπρόσωπος επιμένει: όλα έγιναν τέλεια, κανείς τους δεν φταίει, κανείς τους δεν έχει ευθύνη για τους δεκάδες νεκρούς και την καταστροφή. Γράμμα κενό και η δήθεν ανάληψη της πολιτικής ευθύνης. Ανικανότητ­α, κυνισμός, αναλγησία. Δεν έχουν στοιχειώδε­ς φιλότιμο».

«Οι υπουργοί, οι γενικοί, οι αρχηγοί που ενεπλάκησα­ν στον χαμένο πόλεμο στο Μάτι, πρέπει να φύγουν. Όλοι αυτοί που πάσχουν από πολιτικό γήρας. Γιατί γέρος δεν είναι όποιος έχει πολλά χρόνια. Γέρος είναι όποιος έχει φθίνουσες ικανότητες» σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ τις παραιτήσει­ς της πολιτικής και της φυσικής ηγεσίας της Πυροσβεστι­κής και της Ελληνικής Αστυνομίας και όλων όσοι εμπλέκοντα­ι στην υπόθεση απόδοσης ευθυνών της ανείπωτης τραγωδίας από την πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece