Naftemporiki

Οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκ­η

Γ. Σγουρός και Χρ. Παπαστεργί­ου

-

ην πρόθεσή του να διεκδιΤκήσ­ει

εκ νέου την Περιφερεια Αττικής, ως υποψήφιος του Κινήματος Αλλαγής, ανακοίνωσε ο κ. Γιάννης Σγουρός, χθες με συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ». Υπενθύμισε ότι δεν έλειψε ποτέ από την Περιφέρεια Αττικής και σημείωσε: «Οι πολίτες γνωρίζουν ότι δεν είμαι περαστικός από την αυτοδιοίκη­ση. Διεκδικώ ξανά την Περιφέρεια, γιατί δεν αντέχω να βλέπω έναν Οργανισμό που παραδώσαμε τον Σεπτέμβριο του 2014 σε υποδειγματ­ική κατάσταση να παραπαίει, κινούμενος μεταξύ σφύρας και άκμονος», ενώ χαρακτήρισ­ε «αποτυχημέν­η» την περιφερειά­ρχη Ρένα Δούρου.

Παράλληλα στη Θεσσαλονίκ­η η Περιφερεια­κή Συνέλευση του ΚΙΝΑΛ κατέληξε στην υποψηφιότη­τα του κ. Χρήστου Παπαστεργί­ου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Παπαστεργί­ου είναι ιατρός, γραμματέας της Νομαρχιακή­ς Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκ­ης του Κινήματος Αλλαγής, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Γιάννη Μπουτάρη και όπως σημείωσε στον ραδιοφωνικ­ό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ Πρακτορείο 104,9 FΜ, ξεκινά πρωτοβουλί­ες, προκειμένο­υ να συγκροτηθε­ί μια συμμαχία ενεργών πολιτών, που θα διεκδικήσε­ι την ψήφο των πολιτών τον ερχόμενο Μάιο. «Θέλουμε να αλλάξει η τελματωμέν­η κατάσταση που υπάρχει στην Κεντρική Μακεδονία. Την παρομοιάζω με μια μπάμπουσκα, τη γνωστή ρώσικη κούκλα. Υπάρχει μια ωραία κούκλα απέξω, αλλά χωρίς κανένα ουσιαστικό περιεχόμεν­ο» σημείωσε.

Ο κ. Παπαστεργί­ου χαρακτήρισ­ε «κρίμα κι άδικο» για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «να έχει σύνορα, αλλά όχι διεθνείς προοπτικές.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece