Ενίσχυση δικτύωσης με γαλλικές εταιρείες

Μήνυμα συνεργασίας του Κ. Μίχαλου

Naftemporiki - - Κλαδοι - Φορεισ -

Τη διαβεβαίωση ότι το ΕΒΕΑ, ως το μεγαλύτερο Επιμελητήριο της Ελλάδας, θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο την εξωστρεφή ανάπτυξη των μελών του και ειδικότερα την περαιτέρω ενίσχυση της δικτύωσης και της ανάπτυξης επαφών με γαλλικές εταιρείες, έδωσε χθες ο πρόεδρός του και επικεφαλής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων (ΚΕΕ) Κωνσταντίνος Μίχαλος. Χαιρετίζοντας τη συνάντηση με τη Γαλλική Ένωση Επιχειρήσεων PRISME, τόνισε ότι θα συνεχισθεί ο εμπλουτισμός και η προώθηση της συνεργασίας τόσο με τη γαλλική πρεσβεία στην Ελλάδα όσο και με άλλους διμερείς φορείς και επιμελητήρια.

«Θα συνεχίσουμε επίσης ως θεσμοθετημένος σύμβουλος του ελληνικού κράτους, να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της χώρας» πρόσθεσε ο κ. Μίχαλος.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ υπογράμμισε ότι στη διάρκεια των τελευταίων ετών η Γαλλία έχει στηρίξει συστηματικά την Ελλάδα σε κάθε σημαντική σύνοδο των ευρωπαϊκών οργάνων. Έχει, όπως είπε, «σταθεί σύμμαχος, συμπαραστάτης και αρωγός στην προσπάθεια της χώρας μας να βρει ξανά τον δρόμο της και να ανακτήσει τη θέση της ως ισότιμο μέλος της Ευρωζώνης. Η υποστήριξη αυτή πηγάζει κυρίως από ένα κοινό πλαίσιο αρχών και αξιών, ως προς τον ρόλο και τον σκοπό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πηγάζει από την κοινή πίστη σε μια Ευρώπη που προωθεί την ανάπτυξη, την απασχόληση, την ασφάλεια, αλλά και την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών» τόνισε ο κ. Μίχαλος.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece

© PressReader. All rights reserved.