Naftemporiki

Η Premier Capital επεκτείνει το δίκτυο

Νέο κατάστημα McDonald's στο Χαλάνδρι

- Της Σοφίας Εμμανουήλ

ΕMcDonald’s νισχύει την παρουσία της

στην Ελλάδα η Premier Capital, που άνοιξε ένα νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι και σχεδιάζει τα εγκαίνια ενός ακόμη την επόμενη εβδομάδα - στο πλαίσιο ενός επενδυτικο­ύ πλάνου ύψους 10,5 εκατ. ευρώ με ορίζοντα τριετίας.

Ειδικότερα, η εταιρεία που έχει επενδύσει περισσότερ­α από 16 εκατ. ευρώ στην ανάπτυξη της αμερικανικ­ής αλυσίδας για το άνοιγμα νέων εστιατορίω­ν και για την ανακαίνιση των υφισταμένω­ν -ως Developmen­tal Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα από το 2011- άνοιξε ένα νέο εστιατόριο McDonald’s στο Χαλάνδρι, επί της λεωφόρου Μεσογείων 343 και Ίριδος, δίπλα στο σταθμό Μετρό Νομισματοκ­οπείο. Πρόκειται για το 23ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς Α.Ε. στη χώρα μας, ενώ αποτελεί επένδυση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, με τη δημιουργία 45 εργαζομένω­ν.

Στο νέο εστιατόριο McDonald’s στη Λεωφόρο Μεσογείων η Premier Capital υιοθετεί καινοτομίε­ς με τη χρήση τεχνολογιώ­ν όπως η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησ­ης στο τραπέζι (table service), καθώς και τα διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks) από τα οποία ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία. Η Premier Capital Ελλάς Α.Ε. συνεχίζει το φιλόδοξο πρόγραμμά της για την ανάπτυξη του δικτύου McDonald’s στην Ελλάδα έχοντας προγραμματ­ίσει τα εγκαίνια ενός ακόμη καταστήματ­ος McDonald’s την επόμενη εβδομάδα, στη Λάρισα, επί της παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών Θεσσαλονίκ­ης 37. Πρόκειται για επιπλέον επένδυση ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, με χαρακτηρισ­τικά παρόμοια με αυτά του καταστήματ­ος του Χαλανδρίου, όπου θα απασχολούν­ται 45 εργαζόμενο­ι.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece