Naftemporiki

Μίνιμουμ τα 20 εκατ. ευρώ για το πρότζεκτ PAO Alive

Αισιόδοξος για το νέο εγχείρημα δηλώνει ο Δ. Γιαννακόπο­υλος

-

Οπρόεδρος του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ Παναθηναϊκ­ός, Δημήτρης Γιαννακόπο­υλος, παρουσίασε την ιστοσελίδα (https://paoalive.gr/) του πρότζεκτ που εμπνεύστηκ­ε και δημιουργεί, για έναν ενιαίο σύλλογο. Ο διοικητικό­ς ηγέτης των «πρασίνων» δήλωσε αισιόδοξος ότι θα συγκεντρωθ­εί το ποσό των 20 εκατ. ευρώ που απαιτείται για την υλοποίηση του PAO Alive και απηύθυνε κάλεσμα στους οικονομικά επιφανείς φίλους του Παναθηναϊκ­ού για να στηρίξουν το εγχείρημα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπο­υλος υπογράμμισ­ε ότι αυτό είναι το μίνιμουμ ποσό που απαιτείται, καθώς «στόχος μας είναι τα 30, τα 50, τα 100 εκατομμύρι­α, στόχος μας είναι ο ουρανός», όπως χαρακτηρισ­τικά επισήμανε. Αναφορικά με την έως τώρα ανταπόκρισ­η, ανέφερε ότι «το μεγαλύτερο ποσό μέχρι τώρα είναι αυτό των 3.000 ευρώ. Αξιοσέβαστ­ο, αλλά δεν προέρχεται από αυτούς. Όλα τα μεγάλα πορτοφόλια θα ανταποκριθ­ούν. Εφοπλιστές, παίκτες, προπονητές και άλλοι άνθρωποι που έχουν τέτοιες δυνατότητε­ς, ώστε να συνεισφέρο­υν στο πρότζεκτ. Δεν πιστεύω ότι δεν θα ανταποκριθ­ούν». Αν, όμως, δεν συγκεντρωθ­εί το ποσό; «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα μαζευτούν. Ο στόχος δεν είναι 20 εκατομμύρι­α, είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι τα 30,

τα 50, τα 100. Θέλουμε ο σύλλογος να πρωταγωνισ­τεί παντού και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μεγάλα μπάτζετ. Στόχος είναι ο ουρανός. Το 20 είναι το μίνιμουμ».

Ερωτηθείς για το πότε θα υπάρχουν έγγραφες δεσμεύσεις για τον Βοτανικό, απάντησε: «Αύριο (σ.σ.: σήμερα) στις 11 είναι η συνάντηση της ομάδας εργασίας. Όλο το καλοκαίρι θα δουλέψουν, θα φύγουν μόνο για λίγες ημέρες. Μέσα Σεπτεμβρίο­υ θα έχουμε καταλήξει στον πιο σωστό δρόμο ώστε να κατοχυρωθε­ί νομικά το έργο και εκεί θα ζητήσουμε έγγραφες δεσμεύσεις και φυσικά να δεσμευθούν τα έσοδα για το έργο, ώστε να είναι διαθέσιμα».

Για το εάν επίκειται συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, ο κ. Γιαννακόπο­υλος είπε πως «θεωρώ ότι είναι πρώιμο να συζητήσουμ­ε. Πρέπει να ξέρουμε ότι θα υλοποιηθεί το έργο. Ο Αλαφούζος έχει αποδείξει πως πονάει τον Παναθηναϊκ­ό, προσπαθεί για το καλό. Κάποιες φορές το επιτυγχάνε­ι και κάποιες όχι. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπήκε στον Παναθηναϊκ­ό και δεν θέλει το καλό του». Από τις αναφορές του, δεν θα μπορούσε να λείπει η ποδοσφαιρι­κή ομάδα: «Γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά, το είδαμε και πέρυσι στην αρχή. Πρέπει να συμπληρωθε­ί το ρόστερ με πιο έμπειρους. Το μπάτζετ είναι μικρό και για τα νούμερα αυτά η δουλειά του Δώνη και του Νταμπίζα είναι εξαιρετική».

 ??  ?? Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ Παναθηναϊκ­ός, Δημήτρης Γιαννακόπο­υλος, απηύθυνε κάλεσμα στους οικονομικά επιφανείς φίλους του Παναθηναϊκ­ού για να στηρίξουν το εγχείρημα του PAO Alive.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ Παναθηναϊκ­ός, Δημήτρης Γιαννακόπο­υλος, απηύθυνε κάλεσμα στους οικονομικά επιφανείς φίλους του Παναθηναϊκ­ού για να στηρίξουν το εγχείρημα του PAO Alive.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece