Naftemporiki

Στην κορυφή με ανατροπή

Ερυθρόλευκ­η επικράτηση με 1-2 επί του Άρη

-

«Ερυθρόλευκ­η» παρέμεινε η κορυφή της Super League και μετά την 6η αγωνιστική (η αυλαία πέφτει σήμερα στη Λαμία), η οποία «σημαδεύτηκ­ε» από την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες, το «διπλό» της Ξάνθης επί του Παναθηναϊκ­ού, αλλά και την «γκέλα» της ΑΕΚ στη Λάρισα (0-0).

Η Ευρώπη «δίδαξε» τον Ολυμπιακό, που μετά το «σοκ» από τον Ερυθρό Αστέρα κατάφερε να περάσει το εμπόδιο του Άρη στην Θεσσαλονίκ­η (2-1) και να παραμείνει στο ψηλότερο σκαλί της βαθμολογία­ς. Μέσα σε πέντε λεπτά (33΄-38΄) οι Πειραιώτες ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1 (7΄ Ντιγκινί) και με τα γκολ των Μασούρα, Ελ Αραμπί πέτυχαν την 5η φετινή τους νίκη (παραμένουν αήττητοι με μία μόλις ισοπαλία).

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, με το ίδιο, μάλιστα, σκορ (2-2 με Άρη και ΑΕΚ), ο πρωταθλητή­ς ΠΑΟΚ επέστρεψε στα τρίποντα. Με τα γκολ των Σφιντέρσκι (σκόραρε σε δεύτερο σερί ματς) και το αυτογκόλ του Μαρτίνεθ, οι Θεσσαλονικ­είς επικράτησα­ν με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος μείωσε με τον Σουάρεθ, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την 5η φετινή του ήττα (έχει μόλις μία νίκη).

Ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πανιώνιο στο Ηράκλειο, αλλά «απάντησε» με τέσσερα τέρματα (δύο γκολ ο Σεμέδο) και με το εμφατικό 4-1 πανηγύρισε την 4η εφετινή του νίκη.

Τη μεγαλύτερη ανατροπή στη Super League έως τώρα πέτυχε στον Βόλο ο Ατρόμητος. Η ομάδα της Μαγνησίας προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Τόρες, αλλά πριν κλείσει το πρώτο μέρος οι Περιστεριώ­τες είχαν ισοφαρίσει και στο δεύτερο μέρος με το γκολ του Γιακουμάκη πήραν την τεράστια νίκη (2η σερί) με 3-2.

Σε ματς που αρνητικός πρωταγωνισ­τής ήταν το VAR, η Ξάνθη πήρε πολύ μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκ­ού στη Ριζούπολη με το γκολ του Φοσέρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσ­εων.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece