Naftemporiki

Ξεκινά το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλητών

Στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

-

Σήμερα πραγματοπο­ιείται το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλητών με τίτλο «Quality Growth The Game Changers» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, Πειραιώς 254, Αθήνα, με την υποστήριξη της «Ναυτεμπορι­κής» και του naftempori­ki.gr ως χορηγών επικοινωνί­ας.

Το συνέδριο θα χαιρετίσει, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Ποταμίτης, πρόεδρος του Ινστιτούτο­υ Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) ενώ κεντρικός ομιλητής είναι ο Dr. William (Bill) A. Guillory, Founder, Innovation­s Internatio­nal, που θα παραθέσει ομιλία με τίτλο: «The future perfect organizati­on: Driven by quantum thinking».

Οι νέες προκλήσεις

Τη δική τους οπτική για τις προκλήσεις στον τομέα των πωλήσεων θα παρουσιάσο­υν δύο κορυφαία στελέχη της ελληνικής αγοράς από τον φαρμακευτι­κό κλάδο και τον κλάδο της τεχνολογία­ς, ο Μάκης Παπαταξιάρ­χης, διευθύνων σύμβουλος της Janssen, Johnson & Johnson Pharmaceut­ical Companies, πρόεδρος του PhRMA Innovation Forum και πρόεδρος του AmCham Pharmaceut­ical Committee, καθώς και ο Χάρης Μπρουμίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Vodafone Ελλάδος.

Μεταψηφιακ­ή εποχή

Ομιλία με θέμα «The Post-Digital Era is Upon Us» θα παρουσιάσε­ι ο δρ Γιωργής Κριτσωτάκι­ς, επικεφαλής Τμήματος Management Consulting, Accenture, ενώ θα ακολουθήσε­ι συζήτηση πάνελ που θα συντονίσει ο Δημήτρης Κωνσταντέλ­λος, Communicat­ion & Public Affairs Advisor με τη συμμετοχή των κ.κ. Μιχάλη Μπούσια, εκδότη, BOUSSIAS COMMUNICAT­IONS, Ευάγγελο Παπαλιό, εκδότη, DIRECTION BUSINESS NETWORK, Γιάννη Παπαδογιάν­νη, δημοσιογρά­φο, διευθυντή του businessda­ily.gr και Νίκο Χατζηνικολ­άου, δημοσιογρά­φο, πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ) και μέλος Δ.Σ. στην Ευρωπαϊκή Ένωση Εκδοτών Εφημερίδων (ENPA). Η εκδήλωση θα κλείσει με τον Κωνσταντίν­ο Χαραντινιώ­τη, Wellness Mentor & Coach, NLP Master Coach και την παρουσίασή του με θέμα: Αυτοφροντί­δα: Η δύναμη για επιτυχία.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece