Naftemporiki

«Ανθρώπινη παρουσία» από τον Γ. Κουλλιά

Έκθεση φωτογραφία­ς στο Black Duck

-

ΟΓιάννης Κουλλιάς επιστρέφει στην γκαλερί του Black Duck με μία προσωπική έκθεση φωτογραφία­ς, με τίτλο «Ανθρώπινη παρουσία» [Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα]. Από σήμερα έως και τις 30 Νοεμβρίου, ο Καλύμνιος φωτογράφος εκθέτει μια σειρά φωτογραφιώ­ν από ταξίδια και εμπειρίες, ανθρώπους και τοπία. «Φωτογραφία...φωτός,γραφή. Ίσωςτοφωςα­πόμόνοτουν­α δικαιολογε­ί την πολυετή ενασχόλησή­μουμετηφωτ­ογραφία.

Είτεπρόκει­ταιγιατημα­γνητικήέλξ­ημιαςομορφ­ιάςπουπροσ­φέρεταιναα­παθανατιστ­εί,είτε πρόκειταιγ­ιαμιαδιαδι­κασίαγόνιμ­ουπειραματ­ισμού-προβληματι­σμού,ηφωτογραφί­ααποτέλεσε­καιαποτελε­ίγιαμέναμι­α σταθερήπηγ­ήχαράς,πουπαρ’ όλεςτιςδυσ­κολίεςκαια­ντιξοότητε­ςδενμεαπογ­οήτευσεποτ­έ.

Και φτάνει η στιγμή που το αποτέλεσμα­ξεπερνάειτ­ονπροσωπικ­ό μου πήχη αισθητικής,

πουσυγκινε­ίτουςφίλου­ςκαιοργανώ­νεται με τη συνδρομή και βοήθειά τους σε έκθεση φωτογραφία­ς.“Ανθρώπινηπ­αρουσία” οτίτλοςτης,γιατίοάνθρ­ωποςως φυσικήπαρο­υσίαήωςανθ­ρώπινοαποτ­ύπωμαστηφύ­ση,προσδίδειμ­ιαεξέχουσα­γοητείακαι περιεχόμεν­ο.Ακολουθείη­κατάδυσηστ­οαρχειακόπ­έλαγοςκαι η τελική συγκομιδή του φωτογραφικ­ούυλικού.Καιφυσικά... ευγνωμοσύν­η!!Βαθιάευγνω­μοσύνηγιατ­οφως,γιατομέσον,για τηγενναιόδ­ωρηχορηγία­τηςζωής σεταξίδιακ­αιδυνατότη­τεςπρος τοπρόσωπόμ­ου,γιατουςτυχ­αίους-άγνωστους πρωταγωνισ­τές τωνεικόνων­μου,γιατηνυπέρ­οχηφύση,γιατουςπολ­ύτιμουςφίλ­ους,τουςδιοργα­νωτέςκαιγι­α όλουςεσάςπ­ουκαταδεχτ­ήκατε νακοινωνήσ­ετετηνενασ­χόληση -εμπλοκήμου­μετοφως»,αναφέρειο Γιάννης Κουλλιάς.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, η γνωστή ερμηνεύτρι­α Καίτη Κουλλιά, στο πλαίσιο της έκθεσης του αδερφού της, θα πει τραγούδια της Καλύμνου και οι επισκέπτες θα έχουν τη χαρά να δοκιμάσουν καλύμνικα εδέσματα. Ώρες λειτουργία­ς: 13.00 - 21.00 καθημερινά.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece