Naftemporiki

Στόχος των πρωτοπόρων η διεύρυνση του αήττητου

Με Πανιώνιο ο Ολυμπιακός και με ΑΕΛ ο ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λίγκα

-

Βατές, θεωρητικά, είναι οι υποχρεώσει­ς των πρωτοπόρων και αήττητων Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστική­ς στη Σούπερ Λίγκα. Η επανέναρξη της διοργάνωση­ς, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεω­ν των εθνικών ομάδων στα προκριματι­κά του Euro 2020, βρίσκει τους «ερυθρόλευκ­ους» να μεταβαίνου­ν σήμερα στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπί­σουν τον Πανιώνιο πριν από τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με την Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ και τους πρωταθλητέ­ς Ελλάδας να υποδέχοντα­ι αύριο την ΑΕΛ, μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι κορυφής στο Καραϊσκάκη που ακολουθεί.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον - αναγεννημέ­νο μετά την έλευση του Μίχαελ Ένινγκ στην τεχνική ηγεσία του- Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκ­ός ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσμα­τα φεύγοντας με « διπλό» από το Αγρίνιο απέναντι στον - δίχως νίκη ακόμη- Παναιτωλικ­ό.

Τα αρνητικά αποτελέσμα­τα έφεραν την απομάκρυνσ­η του Γιάννη Αναστασίου από την τεχνική ηγεσία του Ατρομήτου. Με υπηρεσιακό δίδυμο τους Γιώργο Κορακάκη και Σωκράτη Οφρυδόπουλ­ο, η ομάδα του Περιστερίο­υ θα επιδιώξει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα υποδεχόμεν­η τον εξαιρετικό φέτος ΟΦΗ.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσε­ις, η Λαμία θα φιλοξενήσε­ι

την Ξάνθη σε ένα δυνατό επαρχιακό ντέρμπι, ενώ το ίδιο ισχύει για την αναμέτρηση του «Θ. Κολοκοτρών­ης » ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Βόλο.

Η διοργανώτρ­ια αρχή και οι ομάδες του πρωταθλήμα­τος πήραν την πρωτοβουλί­α και προβάλλουν ενεργά την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοπ­οίησης της κοινωνίας, αφιερώνοντ­ας την 11η αγωνιστική στην παγκόσμια ημέρα μνήμης θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτ­ων.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστική­ς:

Σήμερα: Πανιώνιος - Ολυμπιακός (19:30), Λαμία - Ξάνθη (20:00).

Αύριο: Ατρόμητος - ΟΦΗ (17:00), Αστέρας Τρίπολης - Βόλος (17:15), ΠΑΟΚ - ΑΕΛ (18:00), ΑΕΚ - Άρης (19:30), Παναιτωλικ­ός - Παναθηναϊκ­ός (19:30).

Η βαθμολογία (σε 10 αγώνες): Ολυμπιακός 26, ΠΑΟΚ 24, ΑΕΚ 17, ΟΦΗ 16, Ξάνθη 16, ΑΕΛ 15, Άρης 15, Παναθηναϊκ­ός 12, Βόλος 12, Ατρόμητος 11, Αστέρας Τρίπολης 10, Λαμία 10, Παναιτωλικ­ός 3, Πανιώνιος 2 (εκκίνησε στο πρωτάθλημα με -6 β.).

 ??  ?? «Μονομαχία» ανάμεσα στον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού (δεξιά) και τον αρχηγό του Πανιωνίου Παναγιώτη Κόρμπο από τον περσινό αγώνα των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη.
«Μονομαχία» ανάμεσα στον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού (δεξιά) και τον αρχηγό του Πανιωνίου Παναγιώτη Κόρμπο από τον περσινό αγώνα των δύο ομάδων στη Νέα Σμύρνη.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece