Naftemporiki

«Τελικός» πρόκρισης για Ολυμπιακό

Στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ με νίκη σήμερα επί του Ερυθρού Αστέρα

-

Πανέτοιμος για να «σφραγίσει » την πρόκρισή του στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται σήμερα (22:00, Cosmote Sport 2) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκη­ς» τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστική­ς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα του Πειραιά έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη, καθώς πρέπει να επικρατήσε­ι των πρωταθλητώ­ν Σερβίας προκειμένο­υ να συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσε­ις.

Από την πλευρά της, η σερβική ομάδα προκρίνετα­ι στο Γιουρόπα Λιγκ και με τον βαθμό

της ισοπαλίας. Οδηγός… πρόκρισης για τον Ολυμπιακό υπάρχει και είναι ο περσινός αγώνας με τη Μίλαν στο ίδιο γήπεδο. Τότε, στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η ελληνική ομάδα ήθελε όχι μόνο τους τρεις βαθμούς, αλλά και διαφορά δύο τερμάτων απέναντι στους «ροσονέρι». Οι «ερυθρόλευκ­οι» είχαν καταφέρει να πετύχουν τον στόχο τους στο δεύτερο μέρος και να πάρουν πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τη συνέχεια της διοργάνωση­ς. Αυτήν τη φορά, πάντως, τους αρκεί μόνο η νίκη και με τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για να την πάρουν.

Η απουσία του τραυματία Ματιέ Βαλμπουενά σαφώς και αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα για τον Πορτογάλο τε

χνικό του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος όμως θα έχει στη διάθεσή του τον Αβραάμ Παπαδόπουλ­ο. Ο τελευταίος θα αποτελέσει μαζί με τον Σεμέδο το κεντρικό δίδυμο της άμυνας, με τους Ελαμπντελα­ουί και Τσιμίκα στα άκρα και τον Σα κάτω από τα δοκάρια. Στα άκρα θα παίξουν οι Μασούρας και Ποντένσε, στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί, ενώ την τριάδα της μεσαίας γραμμής θα συνθέσουν οι Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη­ς και Καμαρά. Διαιτητής της αναμέτρηση­ς ορίστηκε από την UEFA ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο.

 ??  ?? Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece