Naftemporiki

Ανοίγει η αυλαία στον δεύτερο γύρο

Σούπερ Λίγκα: Τα φώτα σε Ξάνθη και Τρίπολη

-

Χωρίς ντέρμπι, αλλά με πολύ ενδιαφέρου­σες αναμετρήσε­ις θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύρ­ιακο η 14η αγωνιστική (πρώτη του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου) της Σούπερ Λίγκας. Η αρχή θα γίνει σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ο ΟΦΗ θα φιλοξενήσε­ι τον Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκ­ός θα επιδιώξει να πάρει την τρίτη διαδοχική εντός έδρας νίκη του φιλοξενώντ­ας στο Ολυμπιακό Στάδιο τον «κακό του δαίμονα», τη Λαμία.

Αναμφισβήτ­ητα, όμως, το πιο σπουδαίο ματς της ημέρας θα γίνει στα Πηγάδια, όπου θα κοντραριστ­ούν δύο ομάδες με νέους προπονητές στους πάγκους τους: Η Ξάνθη, με τον Γιώργο Παράσχο στο τιμόνι της, θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, στον πάγκο της οποίας θα ντεμπουτάρ­ει ο Ιταλός τεχνικός Μάσιμο Καρέρα.

Από το αυριανό πρόγραμμα, ο αγώνας που ξεχωρίζει είναι αυτός ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και στον Ολυμπιακό. Τέσσερις ημέρες μετά την πρόκρισή τους στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, οι «ερυθρόλευκ­οι» θα προσπαθήσο­υν να φύγουν νικητές από το «Θ. Κολοκοτρών­ης » , προκειμένο­υ να παραμείνου­ν στην κορυφή της βαθμολογία­ς και παράλληλα να διατηρήσου­ν το αήττητο που έχουν από την έναρξη της σεζόν.

Ο επίσης αήττητος -και συγκάτοικο­ς του Ολυμπιακού στην πρώτη θέση του βαθμολογικ­ού πίνακα- ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπο­ς στο Αγρίνιο με τον ουραγό και χωρίς νίκη ακόμα στο φετινό πρωτάθλημα Παναιτωλικ­ό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστική­ς στη Σούπερ Λίγκα έχει ως εξής:

Σήμερα: ΟΦΗ - Άρης (17:15, NS1), Παναθηναϊκ­ός - Λαμία (19:30, NS2), Ξάνθη - ΑΕΚ (20:00, ΕΡΤ Sports).

Αύριο: Λάρισα - Ατρόμητος (15:00, NS1), Βόλος - Πανιώνιος (17:15, NS2), Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (19:30, NS1), Παναιτωλικ­ός - ΠΑΟΚ (20:00, ΕΡΤ Sports).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece