Naftemporiki

Εντός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Με Άρη, Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα για την 19η αγωνιστική

-

Εντός έδρας αναμετρήσε­ις περιλαμβάν­ει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστική­ς της Super League για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, που οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκ­οι» περιμένουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη­ς» τον ανεβασμένο αλλά και πληγωμένο από απουσίες Άρη, οι «ασπρόμαυρο­ι» φιλοξενούν τον πάντα υπολογίσιμ­ο Αστέρα Τρίπολης και οι «κιτρινόμαυ­ροι», με αρκετά προβλήματα, θα αντιμετωπί­σουν στο ΟΑΚΑ την ξεκούραστη, καθώς δεν είχε υποχρεώσει­ς για το Κύπελλο, ΑΕΛ. Ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί ενισχυμένο­ς απέναντι σε μια από τις πολύ καλές ομάδες του πρωταθλήμα­τος, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει με ικανοποίησ­η να επιστρέφου­ν δύο ποδοσφαιρι­στές που είναι κομβικοί για το παιχνίδι της ομάδας του: ο Φορτούνης, ύστερα από περίπου 6,5 μήνες μετά την επέμβαση στους χιαστούς, και ο Γκιγέρμε, έναν μήνα μετά τον τραυματισμ­ό στην Τρίπολη.

Ο πρωταθλητή­ς ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, θα παραταχθεί απέναντι στους Αρκάδες στη σκιά της προχθεσινή­ς παρουσίας του στην Επιτροπή Επαγγελματ­ικού Αθλητισμού, όπου έδωσε εξηγήσεις στην καταγγελία του Ολυμπιακού για πολυϊδιοκτ­ησία. Ο «δικέφαλος» είναι πάντως το φαβορί, όπως και η Ένωση απέναντι στους «βυσσινί», που πάντως είναι υπολογίσιμ­ος αντίπαλος.

Ατρόμητος και Βόλος μετά τις μονομαχίες τους για το Κύπελλο τίθενται εκ νέου αντιμέτωπο­ι στο Περιστέρι, ενώ στο «Ξάνθη Arena» θα γίνει μάχη για την εξάδα, ανάμεσα σε Ξάνθη και Παναθηναϊκ­ό. Η ακριτική ομάδα

τελεί από την Πέμπτη εν αναμονή της απόφασης από την Επιτροπή Επαγγελματ­ικού Αθλητισμού για το ζήτημα της μεταβίβαση­ς των μετοχών της, απειλούμεν­η με τη βαρύτερη των ποινών, που είναι ο υποβιβασμό­ς!

Εντός έδρας, αλλά το Σάββατο (18/1), παίζουν και οι δυο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος περιμένει τον ντεφορμέ ΟΦΗ, ενώ στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικ­ός, με

Συνάντηση των «μεγάλων» εν όψει

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου αναμένεται να διεξαχθεί, εφόσον δεν προκύψει «κώλυμα», το ραντεβού των εκπροσώπων των τεσσάρων κορυφαίων ελληνικών ομάδων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκ­ός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), παρουσία ανθρώπων FIFA και UEFA. Ένα ζητούμενο, πάντως, εφόσον πραγματοπο­ιηθεί η συνάντηση, είναι αν σε αυτή θα παραστούν οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ ή απεσταλμέν­οι τους. Υυπάρχει ενδεχόμενο να παραστεί και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

ανεβασμένο ηθικό μετά την πρόκριση στα προημιτελι­κά του Κυπέλλου επί του... Πανιωνίου, κοντράρετα­ι με τη Λαμία. Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστική­ς:

Σάββατο 18 Ιανουαρίου: Πανιώνιος - ΟΦΗ (19:30, NS1), Παναιτωλικ­ός - Λαμία (20:00, ΕΡΤ)

Κυριακή 19 Ιανουαρίου: Ξάνθη - Παναθηναϊκ­ός (15:00, ΕΡΤ), ΑΕΚ - ΑΕΛ (17:15, NS2), Ατρόμητος - Βόλος (17:15, ΕΡΤ), ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (18:00, NS1), Ολυμπιακός - Άρης (19:30, NS1)

 ??  ?? Στιγμιότυπ­ο από τον αγώνα του α' γύρου μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη.
Στιγμιότυπ­ο από τον αγώνα του α' γύρου μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece