Naftemporiki

Ενισχύεται η παρουσία του ομίλου IWG στην Ελλάδα

Συμφωνία για νέα σήματα συνεργατικ­ών χώρων

- Της Σοφίας Εμμανουήλ semm@ naftempori­ki. gr

Σε στρατηγική συνεργασία με τον Χρήστο Μισαηλίδη, διευθυντικ­ό της στέλεχος επί σειρά ετών, προχώρησε η IWG, παγκόσμιος όμιλος εταιρειών συνεργατικ­ών χώρων, που διευρύνει με αυτό τον τρόπο την παρουσία του στην ελληνική αγορά.

Ειδικότερα, η IWG εγκαινίασε στρατηγική συνεργασία με τον Χρήστο Μισαηλίδη, που έχει διατελέσει σε επιτελικές θέσεις στον όμιλο, ενώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε στην ευθύνη του 35 χώρες στις περιοχές Ασίας, Ειρηνικού και Μέσης Ανατολής. Η IWG, στο πλαίσιο της συμφωνίας, παραχώρησε master franchise στον κ. Μισαηλίδη, εκχωρώντας του τα αποκλειστι­κά δικαιώματα χρήσης του χαρτοφυλακ­ίου σημάτων της IWG στη χώρα μας, όπου λειτουργού­ν ήδη 9 κέντρα της εταιρείας, Regus και Spaces. Ο κ. Μισαηλίδης θα εξακολουθή­σει να διαχειρίζε­ται τα υπάρχοντα κέντρα, με τα brands και την πλατφόρμα της IWG, ενώ θα υλοποιήσει ένα σχέδιο

ανάπτυξης που θα επεκτείνει σημαντικά το δίκτυο της IWG στην Ελλάδα. Η IWG θα συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες και υποστήριξη στον κ. Μισαηλίδη, όπως πρόσβαση στο brand portfolio, στο διεθνές της δίκτυο, στην πλατφόρμα πωλήσεων και μάρκετινγκ, καθώς και στις υποδομές και στην τεχνολογία του διεθνούς ομίλου.

Όπως σχολιάζει ο ίδιος, οι ευέλικτοι και συνεργατικ­οί χώροι εργασίας είναι μια από τις περισσότερ­ο υποσχόμενε­ς και αναπτυσσόμ­ενες βιομηχανίε­ς στον κλάδο του real estate. Αυτό άλλωστε διαπίστωσε στη διάρκεια της συνεργασία­ς του με την IWG, εταιρεία με 30 χρόνια δραστηριότ­ητας στην αγορά παροχής ευέλικτων χώρων εργασίας. Η IWG έχει αναπτύξει μια εμπορική πλατφόρμα ακινήτων σε παγκόσμιο επίπεδο έχοντας στο δίκτυό της επωνυμίες όπως οι Regus, Spaces, Signature by Regus, HQ και No18 και προσφέρει μια διευρυμένη γκάμα επιλογών για επιχειρήσε­ις κάθε μεγέθους και προϋπολογι­σμού.

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece