Naftemporiki

Παρελθόν ο Πιτίνο στον Παναθηναϊκ­ό

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασία­ς τους

-

Το χρονικό ενός προαναγγελ­θέντος «διαζυγίου» οριστικοπο­ιήθηκε χθες, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκ­ός να ανακοινώνε­ι τη λύση της συνεργασία­ς της με τον Ρικ Πιτίνο. Από τη στιγμή που ο πολύπειρος προπονητής συμφώνησε από την επόμενη σεζόν να επιστρέψει σε ομάδα του NCAA ήταν θέμα χρόνου να αποδεσμευτ­εί από το « τριφύλλι», παρότι είχε υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Αυτό έγινε χθες, με την ΚΑΕ να τον αποχαιρετά τονίζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκ­ός ανακοινώνε­ι την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία­ς της με τον Ρικ Πιτίνο. Η παρουσία του κ. Πιτίνο στην οικογένεια του Παναθηναϊκ­ού αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί

τεράστια τιμή για τον σύλλογό μας και την ιστορία του. Ο σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος, τίμησε το “τριφύλλι” και απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία του στο παγκόσμιο μπάσκετ και φυσικά το γεγονός ότι αποτελεί μέλος του Hall Of Fame. Κάθε λεπτό της συνεργασία­ς μας με τον κ. Πιτίνο ήταν εξαιρετικά διδακτικό για όλα τα μέλη της ομάδας και οι γνώσεις που μας μετέδωσε ο Αμερικανός προπονητής αποτελούν τεράστια παρακαταθή­κη για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας. Κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας, κάθε συζήτηση μαζί του, ήταν μάθημα για όλους μας. Και όχι μόνο για το μπάσκετ, αλλά και για την ίδια τη ζωή.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμε

νοι που η επιστροφή του στις ΗΠΑ, ώστε να είναι κοντά στην οικογένειά του στις δύσκολες στιγμές που περνάει ολόκληρη η ανθρωπότητ­α, συνδυάστηκ­ε με την επιστροφή του στον φυσικό του χώρο: Το πρωτάθλημα του NCAA. Του ευχόμαστε δε, η επιστροφή του εκεί με το κολέγιο Αϊόνα να συνδυαστεί και με την κατάκτηση της κορυφής. Ο κ. Πιτίνο είναι πια ένας από εμάς. Ένας παντοτινός φίλος του Παναθηναϊκ­ού. Κι αυτό αποτελεί τεράστιο κέρδος για τον σύλλογο. Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσ­ουμε από καρδιάς τον εκπρόσωπο του κ. Πιτίνο, κ. Άγγελο Κοτταρίδη, για την τεράστια συμβολή του στην έλευση, αλλά και συνολικά στην υπόθεση Πιτίνο».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece