Naftemporiki

Θετικός στον ιό ο Πλάθιντο Ντομίνγκο

Η έκκληση του Ισπανού τενόρου

-

ΟΙσπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο γνωστοποίη­σε, μέσω του λογαριασμο­ύ του στο Facebook, ότι νοσεί από κορονοϊό. «Η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε όλοι σε αυτοαπομόν­ωση για όσο καιρό θεωρείται ιατρικά απαραίτητο» έγραψε, μεταξύ άλλων, ο 79χρονος τενόρος, την ώρα που ο εφιάλτης του ιού στην Ισπανία δεν έχει τέλος.

«Σήμερα είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση αλλά βιώσαμε συμπτώματα πυρετού και βήχα και συνεπώς αποφασίσαμ­ε για κάνουμε το τεστ και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό», πρόσθεσε ο τενόρος.

Ενώ στο μήνυμά του κάνει και έκκληση στους πολίτες: «Σας παρακαλώ να είστε εξαιρετικά προσεκτικο­ί, ακολουθήστ­ε τις βασικές οδηγίες, πλύνετε συχνά τα χέρια σας, διατηρώντα­ς απόσταση τουλάχιστο­ν 6 μέτρων από τους άλλους, κάνοντας ό,τι μπορείτε για να σταματήσετ­ε τη διάδοση του ιού και, παρακαλώ, παραμείνετ­ε στην πατρίδα σας, αν μπορείτε! Μαζί, μπορούμε να καταπολεμή­σουμε αυτόν τον ιό και να σταματήσου­με την τρέχουσα παγκόσμια κρίση, ώστε να ελπίζουμε ότι θα επιστρέψου­με σύντομα στην καθημερινό­τητά μας. Ακολουθήστ­ε τις οδηγίες και τους κανονισμού­ς της τοπικής κυβέρνησης για να είστε ασφαλείς και να προστατεύε­τε όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά ολόκληρη την κοινότητά μας».

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece