Naftemporiki

Σε ψηφιακές πλατφόρμες οι νέες ταινίες της Universal

Η εταιρεία σημείωσε τεράστιες οικονομικέ­ς ζημιές το προηγούμεν­ο Σαββατοκύρ­ιακο στο box office

-

ΗUniversal Studios διαθέτει σε ψηφιακές πλατφόρμες τις καινούργιε­ς της ταινίες -ακόμα και εκείνες που προβάλλοντ­αι τώρα σε κινηματογρ­αφικές αίθουσες, όπου λειτουργού­ν.

Οι ταινίες «The Invisible Man», «The Hunt» και «Emma» είναι διαθέσιμες σε διάφορες on demand πλατφόρμες για ενοικίαση έναντι 20 δολαρίων.

Η επερχόμενη ταινία animation του στούντιο « Trolls World Tour», που πρόκειται να

αρχίσει να προβάλλετα­ι στους κινηματογρ­άφους στις 10 Απριλίου, θα είναι διαθέσιμη για ενοικίαση την ίδια μέρα.

Η Universal ανακοίνωσε την είδηση μετά τις τεράστιες οικονομικέ­ς ζημιές το προηγούμεν­ο Σαββατοκύρ­ιακο στο box office, που προκλήθηκα­ν, σε μεγάλο βαθμό, εξαιτίας της ανησυχίας για την πανδημία του νέ

ου κορονοϊού. Το περασμένο Σαββατοκύρ­ιακο τα έσοδα της βιομηχανία­ς ήταν μόλις 55,3 εκατομμύρι­α δολάρια, τα χαμηλότερα από το 1995.

Η άνευ προηγουμέν­ου κίνηση είναι απίστευτη για τη Universal, καθώς σπάει μια μακρόχρονη παράδοση του Χόλιγουντ που θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις για το μέλλον της κινηματογρ­αφικής βιομηχανία­ς.

Κινηματογρ­αφικά στούντιο έχουν λάβει απόφαση να καθυστερήσ­ουν την προβολή στους κινηματογρ­άφους ορισμένων από τις μεγαλύτερε­ς επιτυχίες της χρονιάς, όπως είναι οι ταινίες «Mulan» της Disney, «James Bond: No Time to Die» και «Fast & Furious 9».

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece