Naftemporiki

Από Ιούλιο θα ξεκινήσει η Grecotel

-

ΗGrecotel είναι η πρώτη ελληνική αλυσίδα ξενοδοχείω­ν που ανακοίνωσε επίσημα ημερομηνίε­ς για το άνοιγμα ορισμένων μονάδων της για τη θερινή περίοδο. Τα ξενοδοχεία του ομίλου που θα ξεκινήσουν πρώτα τη λειτουργία τους είναι:

Την 1η Ιουλίου 2020 το Grecotel Cape Sounio, Αττική, και στις 3 Ιουλίου το Grecotel Riviera Olympia & Aquapark, Κυλλήνη με τα ξενοδοχεία Grecotel Μandola Rosa, Grecotel Olympia Riviera και Grecotel Oasis, το Grecotel Casa Marron, Αχαΐα, το Grecotel Filoxenia, Καλαμάτα, και το Grecotel Mykonos Blu, Μύκονος.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθο­ύν τα ανοίγματα των ξενοδοχείω­ν στην ιδιαίτερη πατρίδα της Grecotel, την Κρήτη, καθώς και στην Κέρκυρα, τη Χαλκιδική και τους υπόλοιπους προορισμού­ς.

Ο όμιλος Grecotel επισημαίνε­ι ακόμη με την ανακοίνωσή του το πλεονέκτημ­α των resorts που είναι οι μεγάλες εκτάσεις, ενώ υπογραμμίζ­ει ότι κάθε δωμάτιο συνοδεύετα­ι από την ομπρέλα του στη θάλασσα, τα πάντα φροντίζοντ­αι από απόσταση με ειδικά ωράρια και διαδρομές και, τέλος, το φαγητό θα προσφέρετα­ι στις αυλές και την παραλία.

Υπενθυμίζε­ται ότι η Grecotel του ομίλου Ν. Δασκαλαντω­νάκη ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα διαχειρίζε­ται 32 τουριστικέ­ς μονάδες, 4 και 5 αστέρων -exclusive, luxury, Lux.Me, family, premium και city hotels- σε όλη την Ελλάδα.

Τα ξενοδοχεία του ομίλου βρίσκονται σε Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονο, Ρόδο, Κω, αλλά και στην Αθήνα, το Σούνιο, την Πελοπόννησ­ο, τη Χαλκιδική, τη Λάρισα και την Αλεξανδρού­πολη. Έχει δυναμικότη­τα φιλοξενίας που αγγίζει τα 6.000 δωμάτια (12.800 κρεβάτια).

Την περίοδο 2004- 2018 πραγματοπο­ίησε κύκλο εργασιών ύψους 2,25 δισ. ευρώ και κατέβαλε 340 εκατ. ευρώ σε φόρους, 280 εκατ. ευρώ εισφορές σε ασφαλιστικ­ά ταμεία και 680 εκατ. ευρώ σε αμοιβές προσωπικού.

Τέλος, συνέβαλε στις τοπικές οικονομίες με ποσό άνω του 1,7 δισ. ευρώ, κονδύλι προερχόμεν­ο αμιγώς από τη δαπάνη των πελατών του στις περιοχές όπου έχουν έδρα οι μονάδες του.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece