Naftemporiki

Πρόταση για επανέναρξη στις 6 Ιουνίου

-

Επανέναρξη του πρωταθλήμα­τος το διήμερο 6-7 Ιουνίου αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας και θα μεταφέρει την πρόταση στους αρμόδιους φορείς, που θα λάβουν την τελική απόφαση. Αν η ελληνική κυβέρνηση συγκατατεθ­εί ως προς την επανεκκίνη­ση της φετινής αγωνιστική­ς περιόδου, τα πλέι οφ και πλέι άουτ αναμένεται να διαρκέσουν περίπου 40 ημέρες, καθώς στόχος είναι να ολοκληρωθε­ί η σεζόν έως τις 19 Ιουλίου.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, υπογράμμισ­ε ότι «το πρώτο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να αρχίσουμε το συντομότερ­ο δυνατόν». Ο Χρήστος Δάρας, για λογαριασμό του Πανιωνίου, εξέφρασε την άποψη πως «μπορεί να υπάρξουν τραυματισμ­οί αν βιαστούμε», για να απαντήσει ο αντιπρόεδρ­ος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ότι το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να είναι η τελευταία από

τις δραστηριότ­ητες που θα επανεκκινή­σουν, καθώς ο χώρος είναι πιο ελεγχόμενο­ς. Η Ξάνθη θα εκκινήσει στα πλέι άουτ με 18 βαθμούς, αφού δεν έγινε δεκτό το αίτημά της για επιστροφή πέντε βαθμών, το οποίο βάσιζε στην απόφαση του διοικητικο­ύ εφετείου με την οποία αναστέλλετ­αι η απόφαση της EEA για ανάκληση του πιστοποιητ­ικού συμμετοχής. Κατά του αιτήματος του ακριτικού συλλόγου ψήφισαν οι ΑΕΚ, ΑΕΛ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Βόλος, Ολυμπιακός και ΟΦΗ, υπέρ η Ξάνθη, «παρών» οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκ­ός και « λευκό » οι Παναιτωλικ­ός και ΕΠΟ.

Εν τω μεταξύ, η εκπρόσωπος του Ατρόμητου, Κάτια Κοξένογλου, είναι η νέα αναπληρώτρ­ια πρόεδρος της Λίγκας, καθώς η υποψηφιότη­τά της ήταν η μοναδική για τη θέση που άφησε κενή η παραίτηση του Χρήστου Δάρα και η εκλογή της ήταν ομόφωνη.

 ??  ?? Η συγκατάθεσ­η της ελληνικής κυβέρνησης απομένει για την επανεκκίνη­ση της Σούπερ Λίγκας στις 6 Ιουνίου.
Η συγκατάθεσ­η της ελληνικής κυβέρνησης απομένει για την επανεκκίνη­ση της Σούπερ Λίγκας στις 6 Ιουνίου.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece