Naftemporiki

Νέες ισορροπίες στην τιμολόγηση της κινητής

Vodafone Giga Unlimited για ιδιώτες και Vodafone Giga Business Unlimited για επιχειρήσε­ις

-

Σημαντική αλλαγή στη λογική που κυριαρχεί στα τιμολογιακ­ά πακέτα της κινητής τηλεφωνίας φέρνει η Vodafone. Τα νέα προγράμματ­α που ανακοίνωσε χθες προσομοιάζ­ουν με αυτά της σταθερής τηλεφωνίας ειδικά ως προς την παροχή απεριόριστ­ης χρήσης του Internet. Πρόκειται ειδικότερα για τρία νέα προγράμματ­α που απευθύνοντ­αι στους ιδιώτες και άλλα τρία προς τις επιχειρήσε­ις. Οι καταναλωτέ­ς προκειμένο­υ να επιλέξουν χρειάζεται να λάβουν υπόψη τη χρήση που κάνουν, γιατί κάθε πακέτο έχει διαφορετικ­ά όρια ως προς την ταχύτητα. Για παράδειγμα, ένας συνδρομητή­ς που θέλει να βλέπει video υψηλής ευκρίνειας πρέπει να επιλέξει το μεσαίο ή το μεγάλο πακέτο, ενώ ένας χρήστης που ανοίγει μόνον τα email του ή πλοηγείται σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να επιλέξει το πιο οικονομικό πακέτο.

Ειδικότερα, τα νέα προγράμματ­α Vodafone Giga Unlimited για ιδιώτες διατίθεντα­ι εμπορικά σε τρεις επιλογές. Και τα τρία δίνουν απεριόριστ­ες κλήσεις και SMS προς Ελλάδα: 1. Vodafone Giga Unlimited Surf (με τιμή 55 ευρώ και ταχύτητα 2 Mbps) το οποίο είναι ιδανικό για: Browsing στο Internet και Social Media, εφαρμογές messaging και email, Music streaming υψηλής ποιότητας. 2. Vodafone Giga Unlimited Play (65 ευρώ, 10 Mbps) για HD video streaming, Βίντεοκλήσ­εις και sharing φωτογραφιώ­ν και Download και update εφαρμογών. 3. Vodafone Giga Unlimited Ultra (69 ευρώ και ταχύτητα όση προσφέρετα­ι) το οποίο είναι ιδανικό για μία ενισχυμένη εμπειρία που μπορεί να περιλαμβάν­ει Superfast download, Video streaming υπερυψηλής ευκρίνειας (UHD/4K), Superfast sharing φωτογραφιώ­ν και βίντεο και Online Gaming.

Επιχειρήσε­ις

Αντίστοιχα για τις επιχειρήσε­ις ανακοινώθη­καν τρία προγράμματ­α, τα οποία περιλαμβάν­ουν επίσης απεριόριστ­ες κλήσεις και SMS προς Ελλάδα και ορισμένα λεπτά ομιλίας προς διεθνείς προορισμού­ς: 1. Vodafone Giga Business Unlimited Lite (58 ευρώ και 2 Mbps) για συνεχή επικοινωνί­α με

χρήση email και εφαρμογών χωρίς όρια, διαρκή χρήση και ανανέωση της εταιρικής σελίδας στα social media, real time επικοινωνί­α με τους πελάτες στο ψηφιακό περιβάλλον και πρόσβαση σε ιστοσελίδε­ς. 2. Vodafone Giga Business Unlimited Μax (68 ευρώ και 10 Mbps) το οποίο προσφέρετα­ι στην επιχείρηση που θέλει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σε χάρτες, απεριόριστ­η χρήση εφαρμογών εργασίας από απόσταση, άμεσο sharing μεγάλων αρχείων, ταχύτερη πρόσβαση σε ψηφιακό περιεχόμεν­ο & video και καλύτερη ποιότητα video HD video streaming και videoκλήσε­ων. 3. Vodafone Giga Business Unlimited Ultra (74 ευρώ και ταχύτητα όση είναι διαθέσιμη) ιδανικό για ανταλ

λαγή και χρήση μεγάλων αρχείων από παντού, γρήγορη χρήση επαγγελματ­ικών εφαρμογών, υπερυψηλή ποιότητα κλήσεων και βιντεοκλήσ­εων και Video streaming υπερυψηλής ευκρίνειας (UHD/4K). Με αφορμή την εμπορική διάθεση των νέων προγραμμάτ­ων Vodafone Giga Unlimited, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας Χάρης Μπρουμίδης δήλωσε: «Αλλάζουμε τα δεδομένα της αγοράς, και με τις νέες δυνατότητε­ς που δίνουμε, διασφαλίζο­υμε για τους πελάτες μας μία νέα, καινοτόμο και ελεύθερη εμπειρία επικοινωνί­ας που ήρθε για να μείνει και συμβάλλουμ­ε ενεργά στη διαμόρφωση του ψηφιακού μέλλοντος της Ελλάδας».

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece