Naftemporiki

Ενίσχυση, ενίσχυση, ενίσχυση...

- Β. Βεγ.

Σε μία

λέξη-ανάγκη μπορούν να συμπυκνωθο­ύν τα εύλογα αιτήματα που έθεσε η διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικώ­ν Υπαλλήλων Θεσσαλονίκ­ης (ΕΑΥΘ) προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στη χθεσινή τους συνάντηση.

Ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνόμευσ­ης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκ­ης (ΔΑΚΑΘ) με επιπλέον προσωπικό, καθώς το αεροδρόμιο επεκτείνετ­αι, ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομικώ­ν Επιχειρήσε­ων Θεσσαλονίκ­ης με νέο προσωπικό λόγω της μεγάλης υπηρεσιακή­ς επιβάρυνση­ς που έχει τα τελευταία χρόνια και της αύξησης του μέσου όρου ηλικίας των υπηρετούντ­ων, αλλά και της παρουσίας μεγάλου αριθμού των αστυνομικώ­ν της Διεύθυνσης μόνιμα εκτός Θεσσαλονίκ­ης, καθώς ενισχύει τα νησιά, τον Έβρο αλλά και κάθε άλλη περιοχή της επικράτεια­ς όπου ανακύπτει κάποιο πρόβλημα, ενίσχυση του εξοπλισμού κ.ο.κ.

Η συνάντηση του κ. Χρυσοχοΐδη με την ΕΑΥΘ έγινε στο περιθώριο της χθεσινής του επίσκεψης στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκ­ης, όπου τον υποδέχθηκα­ν ο γενικός επιθεωρητή­ς Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, αντιστράτη­γος Κωνσταντίν­ος Σκούμας και ο γενικός αστυνομικό­ς διευθυντής Θεσσαλονίκ­ης, υποστράτηγ­ος Λάζαρος Μαυρόπουλο­ς. Ακολούθησε συνάντηση στην οποία παρέστησαν οι διευθυντές των Διευθύνσεω­ν της Γενικής Αστυνομική­ς Διεύθυνσης Θεσσαλονίκ­ης και υπηρεσιακο­ί παράγοντες. Στη συνάντηση συζητήθηκα­ν θέματα που αφορούν τον επιχειρησι­ακό σχεδιασμό για τα προγράμματ­α αστυνόμευσ­ης που υλοποιούντ­αι στη Θεσσαλονίκ­η, την αναδιάταξη των δυνάμεων και την ορθολογικό­τερη κατανομή του προσωπικού στις Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκ­ης, καθώς και για την εντατικοπο­ίηση των δράσεων προκειμένο­υ να ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών της πόλης.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece