Naftemporiki

«Να φέρουμε και πάλι την ΑΕΚ στην κορυφή»

Οι στόχοι του Καρέρα για την Ένωση

-

«Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα που να έχει μακροπρόθε­σμους στόχους και να την επαναφέρου­με στην κορυφή». Τάδε έφη Μάσιμο Καρέρα, κατά τη διάρκεια συνέντευξη­ς στο «Taca La Marca» που μεταδόθηκε στο Radio Musica Television. «Ο στόχος είναι να προσπαθήσο­υμε να προκριθούμ­ε στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και να κερδίσουμε το Κύπελλο Ελλάδας » επανέλαβε - για μία ακόμα φορά- ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ.

«Είμαστε προετοιμασ­μένοι, αλλά είχαμε λίγο χρόνο να εργαστούμε και οι ομάδες δεν είναι ακόμη σε καλή κατάσταση, οπότε θα είναι δύσκολο να δούμε υψηλούς ρυθμούς στα πλέι οφ. Δυστυχώς παίζουμε κεκλεισμέν­ων των θυρών, χωρίς φιλάθλους και η ατμόσφαιρα δεν είναι η ίδια. Προς το παρόν είμαστε δεύτεροι και επομένως πλησιάζουμ­ε στην πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι ικανοποιημ­ένος με αυτό που κάνουμε από τότε που ανέλαβα την ομάδα» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τον συναγωνισμ­ό που υπάρχει στην Ελλάδα, ο έμπειρος τεχνικός απάντησε: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Εμείς ανταγωνιζό­μαστε με τις άλλες ομά

δες. Πρέπει να εργαστούμε σκληρά και ίσως να χρειαστούν μερικές προσθήκες στο ρόστερ για να μειώσουμε τη διαφορά».

Ο Καρέρα αναφέρθηκε, επίσης, στα τεκταινόμε­να στην Ιταλία. «Η Γιουβέντου­ς πρέπει να φτάσει στο Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ στη σωστή φυσική κατάσταση. Η Αταλάντα; Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις το Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχουν ισχυρές και ποιοτικές ομάδες. Πρέπει να έχεις μια σημαντική ομάδα για να φτάσεις στο τέλος με όλους τους παίκτες έτοιμους. Μόνο ο Σάρι ξέρει εάν μπορούν να συνυπάρξου­ν Ρονάλντο και Ντιμπάλα, γιατί είναι εκείνος που τους προπονεί» είπε.

 ??  ?? Ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα.
Ο προπονητής της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece