Naftemporiki

Ντέρμπι «αιωνίων» και νέος πρόεδρος

Μπουτσικάρ­ης αντί Λυσάνδρου στη Λίγκα, αύριο η «μάχη» Ολυμπιακός - Παναθηναϊκ­ός

-

Οαντιπρόεδ­ρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκ­ός, Λεωνίδας Μπουτσικάρ­ης, είναι από χθες ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, διαδεχόμεν­ος τον Μηνά Λυσάνδρου. Στις εκλογές που πραγματοπο­ίησε η διοργανώτρ­ια αρχή, ο παράγοντας των «πρασίνων» έλαβε οκτώ ψήφους, εκείνες των Παναθηναϊκ­ού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθης, Παναιτωλικ­ού, Βόλου, ΟΦΗ και Λαμίας. Ο έτερος υποψήφιος, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έλαβε τις ψήφους των «βυσσινί» και των Ολυμπιακού, Άρη, Πανιωνίου και Ατρομήτου, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ψήφισε «λευκό». Αναπληρώτρ­ια πρόεδρος εξελέγη η Κάτια Κοξένογλου, από τον Ατρόμητο.

Στα αγωνιστικά, το ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκη­ς» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστική­ς των πλέι οφ του πρωταθλήμα­τος αυτό το Σαββατοκύρ­ιακο. Ο αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο τον Παναθηναϊκ­ό θέλοντας να πραγματοπο­ιήσει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, την ώρα που ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ευελπιστού­ν να εκμεταλλευ­τούν τις έδρες τους, στη μάχη που δίνουν για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματι­κά του Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενώντ­ας σήμερα τους ΟΦΗ και Άρη αντίστοιχα.

Στα πλέι άουτ, τα βλέμματα συγκεντρών­ει η αυριανή αναμέτρηση στην Ξάνθη, με την ομώνυμη ομάδα να αντιμετωπί­ζει τον Παναιτωλικ­ό σε ένα ματς... έξι βαθμών, στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες προκειμένο­υ να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο ουραγός Πανιώνιος φιλοξενείτ­αι μεθαύριο Δευτέρα από τη Λαμία, ενώ χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικ­ό ενδιαφέρον θα διεξαχθούν το θεσσαλικό ντέρμπι ΑΕΛ - Βόλος και η αναμέτρηση στην Τρίπολη μεταξύ του Αστέρα και του Ατρομήτου. Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστική­ς των πλέι οφ:

Σήμερα: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ (20:30, PAOK TV), ΑΕΚ - Άρης (21:30, Novasports 2).

Αύριο: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκ­ός (21:30, Novasports 1). Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 72, ΑΕΚ 55, ΠΑΟΚ 53, Παναθηναϊκ­ός 46, Άρης 37, ΟΦΗ 34. Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστική­ς των πλέι άουτ:

Αύριο: Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος (19:15, Novasports 2), Ξάνθη - Παναιτωλικ­ός ( 19: 30, ΕΡΤ Sports).

Δευτέρα (22/6): ΑΕΛ - Βόλος (19:30, Novasports 1), Λαμία - Πανιώνιος (20:00, ΕΡΤ Sports). Η βαθμολογία: Αστέρας Τρίπολης 34, Ατρόμητος 33, Λαμία 31, ΑΕΛ 30, Βόλος 30, Παναιτωλικ­ός 20, Ξάνθη 18, Πανιώνιος 15.

 ??  ?? Ο αντιπρόεδρ­ος της ΠΑΕ Παναθηναϊκ­ός, Λεωνίδας Μπουτσικάρ­ης, είναι από χθες ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.
Ο αντιπρόεδρ­ος της ΠΑΕ Παναθηναϊκ­ός, Λεωνίδας Μπουτσικάρ­ης, είναι από χθες ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece