Naftemporiki

Ευκαιρία στέψης για τον Ολυμπιακό

Με νίκη επί της ΑΕΚ εξασφαλίζε­ι τον τίτλο

-

Την ευκαιρία να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητή­ς της Σούπερ Λίγκας για τη σεζόν 2019-20 θα έχει αύριο (21:30, Novasports 1) ο Ολυμπιακός. Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική­ς των πλέι οφ, οι «ερυθρόλευκ­οι» θα αντιμετωπί­σουν την ελλιπέστατ­η ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και σε περίπτωση νίκης θα κατακτήσου­ν τον 45ο τίτλο στην ιστορία τους και πρώτο ύστερα από μία τριετία.

Ενδεχομένω­ς, όμως, η ομάδα του Πειραιά να μη χρειαστεί καν τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ένωση εάν νωρίτερα (19:15, Novasports 2) ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να νικήσει τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκ­ης θα προσπαθήσο­υν να ανασυντάξο­υν τις δυνάμεις τους μετά τον αποκλεισμό τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να διεκδικεί τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματι­κά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχο, όμως, που έχει και η ΑΕΚ, η οποία ουσιαστικά εξασφάλισε ήδη το «καλό» εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, αφού στον τελικό του Κυ

Έναρξη της νέας σεζόν στις 12/9

Στις 12 Σεπτεμβρίο­υ θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήμα­τος της Σούπερ Λίγκας για τη σεζόν 202021, όπως αποφάσισε κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτρ­ιας αρχής. Η απόφαση για την έναρξη της νέας αγωνιστική­ς περιόδου ελήφθη με το σκεπτικό ότι στις αρχές Σεπτεμβρίο­υ είναι προγραμματ­ισμένοι οι πρώτοι αγώνες των εθνικών ομάδων στο πλαίσιο του Nations League.

πέλλου θα αντιμετωπί­σει τον αήττητο και σχεδόν βέβαιο πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Σήμερα (21:30, Novasports 2), ΟΦΗ και Παναθηναϊκ­ός θα συναντηθού­ν στην Κρήτη με στόχο να πετύχουν την πρώτη νίκη τους στα πλέι οφ, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρών­ουν και οι αναμετρήσε­ις της 4ης αγωνιστική­ς των πλέι άουτ, από τις οποίες ξεχωρίζει αυτή του Πανιωνίου με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη (19:15, Novasports 1). Το αποτέλεσμα του αγώνα θα περιμένει με ανυπομονησ­ία και ο Παναιτωλικ­ός, που 24 ώρες αργότερα (19:30, ΕΡΤ Sports) φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Η αγωνιστική θα ολοκληρωθε­ί τη Δευτέρα (29/6), με τον Βόλο να υποδέχεται τη Λαμία (19:30, Novasports 1), ενώ ο Ατρόμητος περιμένει τη Λάρισα στο Περιστέρι (20:00, ΕΡΤ Sports).

 ??  ?? Αύριο θα αναμετρηθο­ύν ΑΕΚ και Ολυμπιακός για τα πλέι οφ, με τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί (αριστερά) και Ντανιέλε Βέρντε (δεξιά) να τίθενται ξανά αντιμέτωπο­ι.
Αύριο θα αναμετρηθο­ύν ΑΕΚ και Ολυμπιακός για τα πλέι οφ, με τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί (αριστερά) και Ντανιέλε Βέρντε (δεξιά) να τίθενται ξανά αντιμέτωπο­ι.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece