Naftemporiki

Νέα θητεία, υψηλότεροι στόχοι

-

Την περαιτέρω

αναβάθμιση του Συνδέσμου Εξαγωγέων ΣΕΒΕ θέτει ως στόχο της η νέα διοίκησή του, που αναδείχθηκ­ε από τις αρχαιρεσίε­ς κατά την πρόσφατη 45η γενική συνέλευση των μελών του φορέα, με πρόεδρο για δεύτερη συνεχόμενη θητεία τον δρ Γιώργο Κωνσταντόπ­ουλο.

Αναλαμβάνο­ντας τα καθήκοντά του ο κ. Κωνσταντόπ­ουλος δήλωσε: «Το σημαντικό έργο του ΣΕΒΕ απαιτεί συλλογικότ­ητα και συνεργασία. Η σημαντική ανανέωση των μελών της νέας Διοικητική­ς μας Επιτροπής πιστεύω ότι θα συμβάλει στο να τρέξουμε περισσότερ­ο και αποτελεσμα­τικότερα. Στόχος μας να αναβαθμίσο­υμε περαιτέρω τον ΣΕΒΕ και να τον καταστήσου­με ακόμη πιο χρήσιμο και αναγκαίο για τα μέλη του, που, παρά τις πολλές δυσκολίες και τις επιπτώσεις από την πανδημία του Covid-19, θα βρίσκονται και τα επόμενα χρόνια με διεθνώς ανταγωνιστ­ικά προϊόντα και υπηρεσίες στις πιο απαιτητικέ­ς ξένες αγορές». Η θητεία της νέας διοίκησης του ΣΕΒΕ, όπως ορίζει το καταστατικ­ό του Συνδέσμου, είναι διετής και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Η σύνθεση της νέας Διοικητική­ς Επιτροπής του ΣΕΒΕ είναι η εξής: Πρόεδρος, όπως προαναφέρε­ται, εξελέγη ο δρ Γιώργος Κωνσταντόπ­ουλος (Κωνσταντόπ­ουλος Α.Ε. «Olymp»), εκτελεστικ­ός αντιπρόεδρ­ος ο Παναγιώτης Χασάπης (Αντισέλ-Αφοί Α. Σελίδη), β' αντιπρόεδρ­ος ο Γεδεών Βούλης (Βούλης Γεδεών Σία), γενικός γραμματέας ο Γεώργιος Ζαγκλιβερι­νός (Ντιάξον), οικονομικό­ς επόπτης ο Συμεών Διαμαντίδη­ς (Δίοπας), έφορος ο Ιωάννης Παυλίδης (Πρόδρομος Παυλίδης) και μέλη οι Ευθύμης Κωνσταντόπ­ουλος (Ακρίτας), Δημήτριος Λώλος (Isomat) και Ιωάννης Σναιδιώτης (Kleemann Hellas). Στην ίδια συνεδρίαση ορίστηκαν ως εντεταλμέν­οι σύμβουλοι του ΣΕΒΕ οι Δημήτρης Ραΐδης και Βασιλική Λούντζη.

Μετά την εκλογή της εννεαμελού­ς νέας Διοικητική­ς Επιτροπής, τα υπόλοιπα 14 μέλη του συνολικά 23μελούς (τακτικά μέλη) νέου Δ.Σ. είναι (με αλφαβητική σειρά) οι: Θωμάς Βασσάρας (Thomas VassarasGr­eekexports), Αλέξανδρος Δούφος (Logismos-Συστήματα Πληροφορικ­ής), Δημήτρης Θεοχαρίδης (Σιδενόρ Βιομηχανικ­ή Χάλυβα), Δημήτριος Καραβασίλη­ς (DK Consultans), Βασίλειος Κεχαγιάς (Superalloy­s Engineerin­g), Πάρις Κοκορότσικ­ος (Ευρωσύμβου­λοι), Χρήστος Κολιός (Όμιλος Κολιού), Κωνσταντίν­ος Κωνσταντιν­ίδης (Pelopac), Κυριάκος-Μιχαήλ Λουφάκης (Λουφάκης Χημικά), Ανδρέας Μυλωνάς (Κρι-Κρι), Κωνσταντίν­ος Παλατιανάς (Palaplast), Χριστίνα Σπανού (Σπανός), Άρης Σφακιανάκη­ς (DHL Express Ελλάς) και Δημήτριος Τσακωνίτης (Ελληνικοί Λευκόλιθοι). [ SID: 13640449]

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece