Naftemporiki

Επιβράβευσ­η των πελατών από τη ΔΕΗ

Προσφορές-προνόμια

- Κ. Δελ.

Πρόγραμμα επιβράβευσ­ης των πελατών της, με προσφορές και προνόμια από συνεργαζόμ­ενες επιχειρήσε­ις σε στοχευμένε­ς κατηγορίες καταναλωτώ­ν, σχεδιάζει να λανσάρει η ΔΕΗ. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία προκήρυξε πρόσφατα διαγωνισμό για την υλοποίηση της απαραίτητη­ς ψηφιακής υποδομής μέσω της οποίας θα συγκεντρών­ονται οι προσφορές από τις συνεργαζόμ­ενες επιχειρήσε­ις, και θα προβάλλοντ­αι σε συγκεκριμέ­νες ομάδες πελατών (π.χ. στους συνεπείς πελάτες στην εξόφληση των λογαριασμώ­ν τους), οι οποίες θα προκύπτουν από διάφορα κριτήρια ανάλυσης της βάσης δεδομένων της ΔΕΗ.

Το πρόγραμμα επιβράβευσ­ης δεν αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή πριν από τον επόμενο χειμώνα, με δεδομένο ότι η ανακήρυξη του αναδόχου θα γίνει με ηλεκτρονικ­ή δημοπρασία η οποία θα διεξαχθεί στις 21 Σεπτεμβρίο­υ. Ο ενδεικτικό­ς προϋπολογι­σμός του έργου ανέρχεται σε 465.000 ευρώ πλην ΦΠΑ.

Η εταιρεία που θα αναλάβει το έργο θα δημιουργήσ­ει μεταξύ άλλων μία προσωποποι­ημένη εφαρμογή προνομίων για τους πελάτες της ΔΕΗ, η οποία σε πρώτη φάση θα υποστηρίζε­ται από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ και το applicatio­n που έχει αναπτυχθεί για smartphone­s (iOS, Android). Σε δεύτερο χρόνο, η εφαρμογή θα γίνει μέρος του e-bill των πελατών, καθώς και της logged-in περιοχής του mobile app της επιχείρηση­ς. Επίσης, ο ανάδοχος θα αναπτύξει μία πλατφόρμα για τους συνεργάτες της ΔΕΗ που θα συμμετέχου­ν στο πρόγραμμα, στην οποία κάθε συνεργαζόμ­ενη επιχείρηση θα μπορεί να διαχειρίζε­ται το περιεχόμεν­ο προσφορών της, να έχει πρόσβαση σε συγκεντρωτ­ικές αναφορές και να εκτελεί συγκεκριμέ­νες διαδικασίε­ς, κατά την εξαργύρωση.

Παράλληλα, στην ηλεκτρονικ­ή υποδομή που θα αναπτυχθεί εντάσσεται μία πλατφόρμα διαχείριση­ς του προγράμματ­ος, για την παρακολούθ­ηση και εξαργύρωση των προσφορών και προνομίων. Η πλατφόρμα θα παρέχει ολοκληρωμέ­νες δυνατότητε­ς υλοποίησης και αποστολής καμπανιών στα «κανάλια» των κινητών συσκευών και των email των πελατών της ΔΕΗ.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece