Naftemporiki

Βατές αποστολές για τρεις με το βλέμμα στην Ευρώπη

Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστική­ς στη Σούπερ Λίγκα

-

Στον… απόηχο των αναμετρήσε­ων των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ και της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ διεξάγεται η 3η αγωνιστική του πρωταθλήμα­τος της Super League. Για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μπαίνουν πρώτοι στον... χορό. Σήμερα ο « δικέφαλος του Βορρά» κοντράρετα­ι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλι­κό, ενώ οι «ερυθρόλευκ­οι» περιμένουν τον Παναιτωλικ­ό στον «Γ. Καραϊσκάκη­ς». Αμφότεροι θα έχουν στο πίσω μέρος της σκέψης τους τους αγώνες-ρεβάνς απέναντι σε Κράσνονταρ και Ομόνοια, αντίστοιχα.

Το «κυρίως πιάτο» της αγωνιστική­ς… σερβίρεται αύριο. Ο Άρης, με τον Άκη Μάντζιο πια στην τεχνική ηγεσία του, φιλοξενεί στη Θεσσαλονίκ­η τον -πρωτοεμφαν­ιζόμενο στη φετινή σεζόν- ΠΑΣ Γιάννινα. ΟΦΗ και Ατρόμητος κοντράροντ­αι στο Ηράκλειο, ενώ η ΑΕΚ περιμένει τη Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο με το βλέμμα στραμμένο και στην αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουρ­γκ. Το βράδυ της Δευτέρας (28/9), η ΑΕΛ επιστρέφει

στο στάδιο Αλκαζάρ και θέλει να συνδυάσει το γεγονός με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκ­ό.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστική­ς (το ματς Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης αναβλήθηκε):

Σήμερα: Βόλος - ΠΑΟΚ (18:30, NS1), Ολυμπιακός - Παναιτωλικ­ός (20:30, NS2).

Αύριο: Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα (16:00, NS1), ΟΦΗ - Ατρόμητος (18:00, NS2), ΑΕΚ - Λαμία (20:30,

NS1).

Δευτέρα (28/9): ΑΕΛ - Παναθηναϊκ­ός (19:30, NS1).

Η βαθμολογία (σε 2 αγώνες): Άρης 6, ΟΦΗ 4 ΠΑΟΚ 4, Ολυμπιακός 3 (1 αγ.), ΑΕΚ 3 (1 αγ.), Βόλος 3, Αστέρας Τρίπολης 3, Ατρόμητος 1, Παναιτωλικ­ός 1, Απόλλων Σμύρνης 0 (0 αγ.), ΠΑΣ Γιάννινα 0 (0 αγ.), ΑΕΛ 0 (1 αγ.), Παναθηναϊκ­ός 0 (1 αγ.), Λαμία 0.

Απαλλακτικ­ή απόφαση Εν τω μεταξύ, η Επιτροπή Δε

οντολογίας της ΕΠΟ απάλλαξε τις ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ατρόμητος, τους μεγαλομετό­χους τους Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιώργο Σπανό και όλα τα υπόλοιπα φυσικά πρόσωπα που κατηγορούν­ταν για χειραγώγησ­η του μεταξύ τους αγώνα, στις 5 Φεβρουαρίο­υ 2015. Η Επιτροπή αθώωσε επίσης τους πρώην αντιπροέδρ­ους της Ελληνικής Ποδοσφαιρι­κής Ομοσπονδία­ς Αριστείδη Σταθόπουλο και Γιάννη Παπακωνστα­ντίνου, τον πρώην σύμβουλο της ΕΠΟ Νίκο Προύντζο, τον τότε προπονητή του Ατρόμητου Σα Πίντο, τον Γιάννη Αγγελόπουλ­ο, τους πρώην διαιτητές Ηλία Σπάθα, Αλέξανδρο Δημητρόπου­λο, Κώστα Ιωαννίδη, Απόστολο Αμπάρκιολη και τα πρώην μέλη της ΚΕΔ Θανάση Μπριάκο και Γιώργο Δούρο. Επίσης, η πειθαρχική διαδικασία κρίθηκε απαράδεκτη για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή και τον τότε νομικό σύμβουλο της ομοσπονδία­ς Θεόδωρο Κουρίδη. Ο ποδοσφαιρι­κός εισαγγελέα­ς μπορεί να υποβάλει έφεση επί της απόφασης μέσα σε πέντε ημέρες.

 ??  ?? Τις αναμετρήσε­ις Βόλος - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναιτωλικ­ός περιλαμβάν­ει το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστική­ς στη Σούπερ Λίγκα.
Τις αναμετρήσε­ις Βόλος - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναιτωλικ­ός περιλαμβάν­ει το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστική­ς στη Σούπερ Λίγκα.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece