Naftemporiki

Εν τάχει

-

Κλειστές θύρες

Κεκλεισμέν­ων των θυρών διεξάγοντα­ι και πάλι από χθες οι ποδοσφαιρι­κοί αγώνες και γενικότερα οι επαγγελματ­ικές αθλητικές δραστηριότ­ητες στο Βέλγιο, μετά την απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδα που επέβαλαν οι αρχές της χώρας, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού το τελευταίο διάστημα. Η απαγόρευση θα διαρκέσει τουλάχιστο­ν για τέσσερις εβδομάδες, ενώ παράλληλα αποφασίστη­κε η αναστολή των ερασιτεχνι­κών πρωταθλημά­των μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου. Το Βέλγιο ήταν μία από τις χώρες που στα μέσα Σεπτεμβρίο­υ είχαν επιτρέψει την πιλοτική επιστροφή των θεατών στις εξέδρες.

Νέο κρούσμα

Θετικός στον κορονοϊό εντοπίστηκ­ε άλλος ένας παίκτης στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα. Το πρώτο κρούσμα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε γίνει γνωστό την περασμένη Τετάρτη και αμφότεροι οι αθλητές έχουν τεθεί σε καραντίνα. Όπως έγινε γνωστό, πάντως, από την Ένωση Σωματείων Αμειβόμενω­ν Πετοσφαιρι­στών (ΕΣΑΠ), ο Μίλωνας θα υποδεχθεί κανονικά σήμερα τον

ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήμα­τος της Α1, καθώς τα τεστ των υπόλοιπων αθλητών του συλλόγου ήταν αρνητικά.

Αναβολές

Ακόμη δύο αναμετρήσε­ις της 4ης αγωνιστική­ς στην Α2 μπάσκετ των ανδρών, που ήταν προγραμματ­ισμένες για σήμερα, υποχρεώθηκ­ε να αναβάλει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαί­ρισης, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού. Συγκεκριμέ­να, δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες Ολυμπιακός - Γ.Σ. Ελευθερούπ­ολης (ανιχνεύθηκ­ε θετικό δείγμα σε μέλος της ομάδας της Καβάλας) και Μαρούσι - Φίλιππος Βέροιας (λόγω κρουσμάτων στην ομάδα της Ημαθίας). Οι δύο αναμετρήσε­ις επαναπρογρ­αμματίστηκ­αν για τις 11 Νοεμβρίου (17:00).

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece