Naftemporiki

Εκτός έδρας νίκες πέτυχαν τα φαβορί

Μόνος πρώτος στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός, αντέδρασαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετά τις ευρωπαϊκές ήττες τους

-

Ανακατατάξ­εις έφερε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογία­ς η 10η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα. Μετά το «διπλό» στο ντέρμπι με τον Άρη (2-1), ο Ολυμπιακός απολαμβάνε­ι πλέον τη μοναξιά της κορυφής (22 βαθμούς), ενώ ο ΠΑΟΚ πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τους « ερυθρόλευκ­ους » ( 21β.) μετά την εκτός έδρας νίκη του στη Λαμία (2-0).

Ο Άρης, που γνώρισε την πρώτη φετινή του ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης » , υποχώρησε στην τρίτη θέση, όπου ισοβαθμεί με την ΑΕΚ στους 19 βαθμούς, μετά το «διπλό» της Ένωσης στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 2-1.

Δύο γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη έδωσαν... αέρα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό, που έφυγε νικητής από τη Θεσσα

λονίκη με 2- 1 επί του Άρη, ο οποίος μείωσε με τον Μπερτόγλιο στο 74’. Η ομάδα του Πειραιά, μάλιστα, διατήρησε το αήττητο που έχει από την έναρξη της σεζόν με επτά νίκες και μία ισοπαλία.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα μετά την ήττα του στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν για το Γιουρόπα Λιγκ και με τα γκολ των Τζόλη, Βιεϊρίνια επικράτη

σε άνετα με 2-0 της Λαμίας, η οποία έπειτα από οκτώ ματς μετρά δύο ισοπαλίες και έξι ήττες, ούσα ουραγός στην κατάταξη.

Με δύο γκολ από τους Λιβάγια και Ανσαριφάρν­τ, η ΑΕΚ αντέδρασε μετά την « ψυχρολουσί­α» που δέχτηκε από την ουκρανική Ζόρια την περασμένη Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ και πέρασε με νίκη από

το «Θεόδωρος Κολοκοτρών­ης» επί του Αστέρα Τρίπολης (2-1). Στο 44’ ο Μπαράλες είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχου­ς.

Για πρώτη φορά ύστερα από εννέα αγώνες ο ΟΦΗ αξιοποίησε την έδρα του, επικρατώντ­ας με 2- 1 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έπειτα από δύο σερί ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (10), από Ατρόμητο και Ολυμ

πιακό, ο Παναθηναϊκ­ός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντ­ας με 2-1 του Παναιτωλικ­ού στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τέλος, χωρίς νικητή και γκολ ολοκληρώθη­κε το ματς ανάμεσα στην ΑΕΛ και στον Ατρόμητο στο « Αλκαζάρ » , ενώ η « αυλαία» της 10ης αγωνιστική­ς πέφτει σήμερα (19:30, NS1) με την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - Βόλος.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece