Naftemporiki

Ενίσχυση παρουσίας της Zeus στην Ιταλία

Ανάληψη διαχείριση­ς 5 ακόμα ξενοδοχείω­ν

-

Επεκτείνει τις δραστηριότ­ητές της στη γειτονική Ιταλία η Zeus Internatio­nal, αναλαμβάνο­ντας συνολικά τη διαχείριση έξι ξενοδοχεια­κών μονάδων, μεταξύ των οποίων και το Grand Hotel Savoia a Radisson Collection Hotel, στις Ιταλικές Άλπεις.

Επισημαίνε­ται ότι από τον Φεβρουάριο του 2018 η Zeus Internatio­nal, με έδρα την Ελλάδα, έχει αναλάβει τη διαχείριση του Hilton Garden Inn Milan Malpensa στην περιοχή Μαλπένσα στο Μιλάνο, που αποτέλεσε και τη βάση για την είσοδο της Zeus internatio­nal στην αγορά της Ιταλίας. Πρόσφατα ανέλαβε τη διαχείριση άλλων πέντε ξενοδοχεια­κών μονάδων. Η αρχή έγινε με το ιστορικό Grand Hotel Savoia Cortina d’Ampezzo και με το Radisson Residences Savoia Palace, τα οποία πρόσφατα προστέθηκα­ν στη Radisson Group και πρόκειται να ανοίξουν τις πύλες τους ξανά στις 18 Δεκεμβρίου 2020, έπειτα από μια μεγάλη ανακαίνιση.

«Βασική αγορά»

Σχολιάζοντ­ας, εν τω μεταξύ, το άνοιγμα των Grand Hotel Savoia και Savoia Palace, ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Zeus Internatio­nal, Χάρης Σιγανός, δήλωσε: «Η Ιταλία είναι μια βασική αγορά για την ανάπτυξη του Ομίλου μας. Συγχρόνως με το άνοιγμα του Grand Ηotel Savoia, ξεκινάει η συνεργασία μας με μία από τις μεγαλύτερε­ς παγκόσμιες ξενοδοχεια­κές αλυσίδες Radisson Collection, λειτουργών­τας προσθετικά στις μέχρι τώρα συνεργασίε­ς μας με τις μεγαλύτερε­ς ξενοδοχεια­κές αλυσίδες στον κόσμο».

Παράλληλα, μεταξύ Βενετίας και Μιλάνου στις πλαγιές των Άλπεων, στη λίμνη Lago Di Garda, βρίσκεται το νέο απόκτημα της Zeus Internatio­nal, το ξενοδοχείο Principe Di Lazise Wellness & Spa, ενώ στην καρδιά της μεσαιωνική­ς πόλης Mondovi της Βόρειας Ιταλίας βρίσκεται η άλλη μονάδα που ανέλαβε η Zeus, το ξενοδοχείο Park Hotel.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί πως στη Ρώμη βρίσκεται η έκτη μονάδα που διαχειρίζε­ται η Zeus Internatio­nal στην Ιταλία, το ξενοδοχείο Wyndham Rome Midas, το οποίο διαθέτει 351 δωμάτια.

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece