Naftemporiki

Στις 27 Μαΐου το σπέσιαλ επεισόδιο

«Τα Φιλαράκια» επανενώνον­ται

-

Ηπολυαναμε­νόμενη επανένωση των «Friends» θα μεταδοθεί στις 27 Μαΐου και σε αυτή θα συμμετέχου­ν πολλοί διάσημοι καλεσμένοι, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Lady Gaga και το συγκρότημα K-Pop BTS, όπως ανακοίνωσε το HBO Max.

Το «Friends: The Reunion», στο οποίο θα συμμετέχου­ν και οι έξι πρωταγωνισ­τές από το αρχικό καστ, αναμενόταν να γυριστεί πριν από περισσότερ­ο από έναν χρόνο, αλλά τα γυρίσματα καθυστέρησ­αν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Το ένα και μοναδικό σπέσιαλ επεισόδιο γυρίστηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους στο ίδιο πλατό στο Λος Άντζελες όπως η αρχική κωμωδία των έξι νέων, 20 ετών και κάτι, που ζουν στη Νέα Υόρκη, τους οποί

ους ενσάρκωναν οι Τζένιφερ Άνιστον, Λίζα Κούντροου, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ Λε Μπλανκ και Μάθιου Πέρι.

Το «Friends», που έκλεισε τη δεκαετή του πορεία στην τηλεόραση του NBC το 2004, ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικέ­ς εκπομπές της δεκαετίας του 1990 και αναβιώνει σε πλατφόρμες συνεχούς ροής, όπου είναι μια από τις δημοφιλέστ­ερες εκπομπές παγκοσμίως.

Η είδηση της ημερομηνία­ς μετάδοσης του σπέσιαλ επεισοδίου «Friends: The Reunion» έγινε γρήγορα το κορυφαίο trend παγκοσμίως στο Twitter.

Η Κοξ δήλωσε ότι νιώθει ευλογημένη για την επανένωση με τους φίλους της (my Friends) και ότι είναι καλύτερα από ποτέ. Το HBO Max ανέφερε ότι θα εμφανιστού­ν στο επεισόδιο περισσότερ­οι από 15 διασημότητ­ες ως γκεστ, συμπεριλαμ­βανομένων των ηθοποιών της αρχικής σειράς των «Friends» Τομ Σέλεκ (που υποδύεται τον Ρίτσαρντ) και της Μάγκι Γκουίλερ (που υποδύεται την Τζάνις) και άλλων, όπως ο Βρετανός ποδοσφαιρι­στής Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο ηθοποιός της σειράς Game of Thrones Κιτ Χάριγκτον και η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης Μαλάλα Γιουσαφζάι.

[SID:14335705]

 ??  ??

Newspapers in Greek

Newspapers from Greece